Ga naar de inhoud

Een terugblik op de afgelopen periode.

Wat een ongelooflijk jaar was het! Terugkijkend op schooljaar 2022/2023 kunnen we met trots zeggen dat het een periode vol groei, innovatie en succes is geweest voor De Bijlesgroep.

Opening Planetenlaan.

Het jaar begon met een mijlpaal: in maart 2022 openden we onze allereerste locatie voor huiswerkbegeleiding in Haarlem, aan de Planetenlaan. Deze prachtige plek bood een inspirerende omgeving waar scholieren met de nodige begeleiding en ondersteuning hun studievaardigheden konden ontwikkelen. De positieve reacties van leerlingen en ouders waren hartverwarmend en motiveerden ons om verder te groeien.

Opening Cronjé.

Niet lang daarna, in september 2022, openden we onze tweede locatie in Haarlem, aan de Generaal Cronjéstraat. Deze bruisende winkelstraat bood een geweldige plek waar we nog meer scholieren konden bereiken en ondersteunen. De opening van deze nieuwe locatie was een feestelijke gebeurtenis en we waren verheugd om ons bereik verder uit te breiden.

CITO-trainingen.

Naast de uitbreiding van onze locaties hebben we ook belangrijke stappen gezet in de ontwikkeling van onze diensten. Eind 2022 zijn we begonnen met het aanbieden van CITO-trainingen, met verbluffende resultaten. Leerlingen konden bij ons terecht om zich optimaal voor te bereiden op deze belangrijke toetsen en behaalden indrukwekkende scores. Wat was het leuk om samen met de kids problemen op te lossen op het -nieuwe- digibord. Het werd een hele gezellige (maar ook productieve week) in de Kerstvakantie!

Software-updates en groeien!

Daarnaast hebben we hebben ook geïnvesteerd in de verbetering van onze interne processen en klantenservice. We hebben nieuwe software ontwikkeld en onze website geüpdatet om een betere gebruikerservaring te bieden. Daarnaast hebben we een nieuw systeem geïmplementeerd om onze klantenservice verder te optimaliseren, zodat we nog sneller en efficiënter kunnen reageren op vragen en verzoeken van ouders en leerlingen.

Het afgelopen schooljaar bracht ook een aanzienlijke groei met zich mee. We zijn verheugd om te delen dat we een groei van maar liefst 400% hebben gerealiseerd in het aantal klanten dat gebruik maakt van onze bijles- en huiswerkbegeleidingsdiensten. Deze groei is een resultaat van ons toegewijde team van docenten en begeleiders, evenals de positieve mond-tot-mondreclame van tevreden ouders en leerlingen.

Examentrainingen.

We hebben dit schooljaar ook voor het eerst eindexamentrainingen gegeven! In samenwerking met een ontzettend gemotiveerde groep van docenten en begeleiders hebben we maar liefst 16 verschillende trainingen ontwikkeld voor HAVO en VWO. De resultaten waren werkelijk fantastisch. We zijn trots om te kunnen zeggen dat elke leerling die heeft deelgenomen aan de trainingen is geslaagd! We hebben uitgebreide feedback gekregen en gaan in de zomervakantie aan de slag om volgend jaar nóg beter te worden!

Door naar Alkmaar.

Maar daar houdt het niet op! We hebben ook onze blik op de toekomst gericht. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een nieuwe locatie zullen openen in Alkmaar. Vanaf september 2023 zullen we onze bijles- en huiswerkbegeleidingsservices ook in Alkmaar aanbieden. Daarnaast zijn we druk bezig met het verkennen van mogelijkheden voor een nieuwe locatie in Bloemendaal, zodat we ons bereik verder kunnen vergroten en nog meer scholieren kunnen ondersteunen.

Trots. En door.

Met trots kijken we terug op een jaar vol groei, innovatie en succes. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat ouders en leerlingen in ons hebben gesteld en we zullen blijven streven naar het bieden van de beste kwaliteit huiswerkbegeleiding en bijlessen. We kijken uit naar een nieuw schooljaar vol nieuwe kansen, groei en succes voor De Bijlesgroep.