Ga naar de inhoud
Ave beste lezer – Jupiter deus est.

Bijles Latijn volgen?

Op zoek naar een ervaren bijlesdocent Latijn? Zoek niet verder! Op deze pagina lees je wat we voor jouw kind kunnen betekenen. De Bijlesgroep bestaat uit een groot netwerk van bijlesdocenten Latijn die jouw kind kunnen helpen. We hebben geen inschrijfkosten, rekenen geen hoge maandelijkse tarieven en reageren altijd binnen 24 uur. Mogen wij jou ook helpen?

Vrijblijvend intakegesprek.

Haal het beste uit jouw kind.

Latijn staat bekend als een complex vak: niet voor niets wordt dit schoolvak enkel op het gymnasium aangeboden. Het vertalen en begrijpen van teksten is voor veel leerlingen een uitdaging. Om deze reden laten veel leerlingen het vak in de bovenbouw vallen. Dit vinden wij zonde! Vaak is een herhaling van de theorie voldoende om leerlingen opnieuw vooruit te helpen.

Een bijlesleraar Latijn helpt leerlingen met het leren van nieuwe woorden en het ontwikkelen van effectieve vertaalstrategieën. Hierdoor wordt het op toetsen makkelijker om de context van de tekst te begrijpen en daarmee hoger te scoren.

Wil je weten wat we voor jouw kind kunnen doen? Op deze pagina lees je meer over bijles Latijn bij de Bijlesgroep.

Aan huis en online.

De Bijlesgroep bestaat uit een groot netwerk van bijlesdocenten Latijn. Van Noviomagus tot Traiectum, we staan voor je klaar! Volg bijles op afstand via ons online leerplatform, of maak een afspraak voor bijles aan huis. Woon je in de regio van Haarlem en Alkmaar? Neem dan vooral een kijkje bij een van onze locaties!

Twijfel je welke vorm van bijles het beste bij jouw kind past? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Online bijles.

Wist je dat we online bijles Latijn in de meeste gevallen binnen 24 uur koppelen? Jouw docent stuurt je dan meteen een appje om de eerste bijles in te plannen! Na de eerste bijles nemen we contact met je op om te bespreken hoe het ging.

Bijles aan huis.

Onze docenten Latijn wonen overal in het land. Grote kans dat er iemand bij jou in de buurt woont! Aanvragen voor bijles aan huis plaatsen we, afhankelijk van de locatie, binnen twee dagen. Als dit langer duurt nemen we contact met je op om de situatie te bespreken.

Bijles op locatie.

Is er een plek die goed uitkomt voor jou en de docent? Dan kan je daar ook afspreken! We geven regelmatig bijles op een school of bij de bibliotheek om de hoek. Je bent ook altijd welkom om bijles te volgen op een van onze vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Een individueel plan van aanpak.

Ieder kind worstelt met zijn of haar eigen leerproblemen. Hoe de Latijn bijles zich vormgeeft, hangt af van de behoeften van jouw kind. Jouw zoon of dochter geeft zelf aan welke manier van leren het beste bij hem of haar past. Samen met de bijlesdocent werkt jouw kind gericht aan zijn of haar valkuilen.

De Bijlesgroep werkt zonder vaste lesdagen en tijden. Hoeveel lessen jouw kind volgt, is afhankelijk van zijn of haar unieke behoefte. Waar het ene kind baat heeft bij wekelijkse lessen van een uur, heeft het andere kind voldoende aan een maandelijkse opfrisles van meerdere uren. Afstemming is het kernwoord voor onze manier van lesgeven.

Wat zijn de voordelen van bijles Latijn?

  • Door bijles Latijn te volgen, vergroot jouw kind zijn taalvaardigheid en algemene kennis.
  • Zie het zelfvertrouwen van je kind terugkeren: jouw kind ontdekt beter te zijn dan hij of zij dacht! Persoonlijke aandacht en extra uitleg bleek de oplossing.
  • Verbeter de toekomstige carrièrekansen van je kind. Voor sommige universitaire opleidingen, zoals geneeskunde, is het beheersen van Latijn een pré.
  • Onze Latijn bijlesleraren stemmen zich af op jouw zoon of dochter. Hierdoor krijgt jouw kind weer plezier in leren!

Latijn docenten van De Bijlesgroep

De Bijlesgroep werkt samen met een groot aantal Latijn bijlesleraren die klaarstaan om jouw kind te begeleiden. Vanuit huis of online, ondersteunen onze bijlesleraren jouw kind aan de hand van zijn of haar schoolboeken en lesmethodes. Leg de lesboeken klaar en starten maar!

Alle bijlesleraren zijn door een strenge selectieprocedure gekomen. Elk profiel wordt zorgvuldig gescreend en alle eerdere ervaring wordt tijdens het koppelen meegenomen. Zo zorgen we er altijd voor dat je kind wordt geholpen door iemand met kennis van zaken. De voortgang wordt bijgehouden in ons eigen leerlingvolgsysteem – na elke bijles ontvang je een lessamenvatting van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

Meer weten?

Meld je kind vandaag nog aan! Help jouw kind met bijles en maak Latijn weer een leuk vak! Zo biedt je jouw zoon of dochter een toekomst met een goede taalbasis. Aan de hand van een vrijblijvend telefonisch intakegesprek, bespreken wij hoe we jouw zoon of dochter het beste kunnen helpen. We plannen direct een eerste bijles in, zodat jouw kind zo snel mogelijk kan ervaren wat een persoonlijk bijlesdocent hem of haar kan brengen.

Waarom Latijn bijles bij De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep biedt bijles in het hele land tijdens het hele schooljaar – zelfs in de vakantie zijn we gewoon geopend. Onze Latijn docenten wonen overal in Nederland. Hierdoor is er altijd wel iemand bij jou in de buurt. Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een van onze ervaren bijlesdocenten. Je kan betalen per losse bijles, of kiezen voor een voordeelpakket. Bij De Bijlesgroep betaal je geen inschrijfkosten en kies je zelf hoe wij jou helpen. Onze klantenservice is elke dag tot 21:00 bereikbaar en we geven altijd binnen 24 uur antwoord!

Ben je overtuigd van wat De Bijlesgroep voor jouw kind kan betekenen? Wil je met onze hulp zorgen dat Latijn weer leuker wordt voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles Latijn bij De Bijlesgroep!

Een erkend bijlesinstituut.

De Bijlesgroep is lid van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi). Als instituut word je niet zomaar lid van deze vereniging. Om lid te worden van dit kwaliteitsinstituut toetst de LVSi haar leden op een aantal pedagogische kwaliteitseisen, betrouwbaarheid en veiligheid. Het allerbelangrijkste is daarbij dat het instituut een omgeving creëert waar de leerling zich op z’n gemak voelt, vertrouwen krijgt en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De LVSi is de enige instelling in Nederland die op onafhankelijke wijze zekerheid en controle biedt omtrent de kwaliteit van studiebegeleiding. Ook biedt de vereniging de enige onafhankelijke klachtencommissie voor klanten. Als je kiest voor een aangesloten instituut, dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meld je direct aan voor bijles Latijn.

Meld je kind vandaag nog aan voor bijles Latijn! Klik op de knop en vul binnen 1 minuut het formulier in. Weten hoe het proces precies werkt? Dat check je op de pagina ‘Hoe werkt bijles?‘. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! We helpen je graag.