Ga naar de inhoud
Bij jou thuis of online.

Bijles Frans volgen?

Op zoek naar een persoonlijk bijlesdocent Frans? De leraren van de Bijlesgroep geven bijles Frans aan leerlingen van jong tot oud. Op deze pagina lees je wat we voor jouw kind kunnen betekenen. We hebben geen inschrijfkosten, rekenen geen hoge maandelijkse tarieven en reageren altijd binnen 24 uur. Mogen wij jou ook helpen?

Vrijblijvend intakegesprek.

Haal het beste uit jouw kind.

Veel leerlingen worstelen met de Franse taal: de grammatica is complex en de uitspraak is lastig. Sommige leerlingen komen onvoldoende vooruit tijdens de Frans lessen op school. Deze leerlingen hebben baat bij extra uitleg, waardoor ze de kennis beter tot zich kunnen nemen.

Heeft jouw kind moeite met de Franse taal? Een bijlesleraar Frans helpt je kind met het ontwikkelen van zijn of haar taalkundige vaardigheden. Tijdens de één op één lessen krijgt jouw kind de aandacht die hij of zij nodig heeft!

Wil je weten wat we voor jouw kind kunnen betekenen? Hieronder lees je alles wat je moet weten over bijles Frans bij de Bijlesgroep.

Aan huis en online.

Onze Frans bijlesdocenten geven bijles door heel Nederland! Volg bijles aan huis, online of neem een kijkje bij een onze locaties in Haarlem of Alkmaar!

Twijfel je welke vorm van bijles het beste bij jouw kind past? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Online bijles.

Wist je dat we online bijles Frans in de meeste gevallen binnen 24 uur koppelen? Jouw docent stuurt je dan meteen een appje om de eerste bijles in te plannen! Na de eerste bijles nemen we contact met je op om te bespreken hoe het ging. Een goede klik is natuurlijk belangrijk!

Bijles aan huis.

Onze docenten Frans wonen overal in het land. Grote kans dat er iemand bij jou in de buurt woont! Aanvragen voor bijles aan huis plaatsen we, afhankelijk van de locatie, binnen twee dagen. Als dit langer duurt nemen we contact met je op om de situatie te bespreken.

Bijles op locatie.

Is er een plek die goed uitkomt voor jou en de docent? Dan kan je daar ook afspreken! We geven regelmatig bijles op een school of bij de bibliotheek om de hoek. Je bent ook altijd welkom om bijles te volgen op een van onze vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Een individueel plan van aanpak.

Wij geloven in de kracht van het individu. Daarom heeft ieder kind baat bij een eigen, uniek plan van aanpak, afgestemd op zijn of haar manier van leren. Onze Franse bijlesdocenten bespreken met de leerling waar ze aan willen werken en op welke manier ze dit het liefst doen. Hiermee ontdekt jouw kind welke manier van leren het beste bij hem of haar past.

De planning van de bijles, wordt afgestemd op de agenda van jouw kind. Ook de frequentie van de lessen wordt door jullie bepaald: waar de ene leerling genoeg heeft aan een opfrisles iedere maand, heeft de andere leerling behoefte aan wekelijkse lessen. Jouw kind volgt bijles Frans volgens zijn of haar eigen behoeften.

Wat zijn de voordelen van bijles Frans?

  • Stress staat niet in ons woordenboek: De leraren van de Bijlesgroep stemmen zich af op de behoeften en het tempo van jouw kind.
  • Tijdens bijles Frans ontwikkelt jouw kind zijn taalvaardigheid. Zowel mondelijk, als schriftelijk leert jouw kind zich beter uit te drukken in de Franse taal. 
  • Zie het zelfvertrouwen van je kind toenemen: tijdens bijles Frans zal jouw kind ontdekken beter te zijn in Frans dan hij of zij aanvankelijk dacht. Extra uitleg in combinatie met persoonlijke aandacht bleek de sleutel tot succes!
  • Vergroot de opleidingskansen van je kind.  Bij veel scholen is het beheersen van meerdere talen een pré!

Frans docenten van De Bijlesgroep

De Bijlesgroep beschikt over een groot netwerk van bijlesleraren Frans. Aan huis, of online helpen onze Frans docenten leerlingen bij het ontwikkelen van Franse taalvaardigheden. Woon je in de buurt van Haarlem of Alkmaar? Neem dan een kijkje bij een van onze locaties. Jullie zijn van harte welkom!

Alle bijlesleraren zijn door een strenge selectieprocedure gekomen. Elk profiel wordt zorgvuldig gescreend en alle eerdere ervaring wordt tijdens het koppelen meegenomen. Zo zorgen we er altijd voor dat je kind wordt geholpen door iemand met kennis van zaken. De voortgang wordt bijgehouden in ons eigen leerlingvolgsysteem – na elke bijles ontvang je een lessamenvatting van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

Meer weten?

Meld je kind vandaag nog aan! Meld je kind vandaag nog aan, of neem contact met ons op! Wij zijn te bereiken via telefoon, mail en WhatsApp. Samen plannen we een vrijblijvend gesprek in, waarin we al je vragen beantwoorden. Aan de hand van een vrijblijvend telefonisch intakegesprek, bespreken wij hoe we jouw zoon of dochter het beste kunnen helpen. We plannen direct een eerste bijles Frans in, zodat jouw kind zo snel mogelijk kan ervaren wat een persoonlijk bijlesdocent hem of haar kan brengen.

Waarom Frans bijles bij De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep biedt bijles in het hele land tijdens het hele schooljaar – zelfs in de vakantie zijn we gewoon geopend. Onze Frans docenten wonen overal in Nederland. Hierdoor is er altijd wel iemand bij jou in de buurt. Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een van onze ervaren bijlesdocenten. Je kan betalen per losse bijles, of kiezen voor een voordeelpakket. Bij De Bijlesgroep betaal je geen inschrijfkosten en kies je zelf hoe wij jou helpen. Onze klantenservice is elke dag tot 21:00 bereikbaar en we geven altijd binnen 24 uur antwoord!

Ben je overtuigd van wat De Bijlesgroep voor jouw kind kan betekenen? Wil je met onze hulp zorgen dat Frans weer leuker wordt voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles Frans bij De Bijlesgroep!

Een erkend bijlesinstituut.

De Bijlesgroep is lid van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi). Als instituut word je niet zomaar lid van deze vereniging. Om lid te worden van dit kwaliteitsinstituut toetst de LVSi haar leden op een aantal pedagogische kwaliteitseisen, betrouwbaarheid en veiligheid. Het allerbelangrijkste is daarbij dat het instituut een omgeving creëert waar de leerling zich op z’n gemak voelt, vertrouwen krijgt en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De LVSi is de enige instelling in Nederland die op onafhankelijke wijze zekerheid en controle biedt omtrent de kwaliteit van studiebegeleiding. Ook biedt de vereniging de enige onafhankelijke klachtencommissie voor klanten. Als je kiest voor een aangesloten instituut, dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meld je direct aan voor bijles Frans.

Meld je kind vandaag nog aan voor bijles Frans! Klik op de knop en vul binnen 1 minuut het formulier in. Weten hoe het proces precies werkt? Dat check je op de pagina ‘Hoe werkt bijles?‘. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! We helpen je graag.