Ga naar de inhoud
Ik maakte een grap over scheikunde. Er was geen reactie.

Bijles Scheikunde volgen?

Op zoek naar een geschikte bijlesleraar Scheikunde voor jouw kind? Bij de Bijlesgroep ben je aan het juiste adres! De Bijlesgroep bestaat uit een groot netwerk van bijlesdocenten Scheikunde die jouw kind kunnen helpen. We hebben geen inschrijfkosten, rekenen geen hoge maandelijkse tarieven en reageren altijd binnen 24 uur. Mogen wij jou ook helpen?

Vrijblijvend intakegesprek.

Haal het beste uit jouw kind.

Scheikunde is een van de lastigste vakken van de middelbare school. Het vak is, vooral voor kinderen die worstelen met abstracte vakken, een grote uitdaging. Deze leerlingen hebben extra behoefte aan uitleg en persoonlijke aandacht, zodat ze de kennis beter in zich op kunnen nemen.

Samen met een bijlesleraar Scheikunde, ontdekt jouw kind wat zijn of haar leerstrategieën zijn, waar jouw kind tijdens de bijlesuren gericht aan kan werken. Stap voor stap helpt de bijlesleraar jouw zoon of dochter met het begrijpen van ingewikkelde formules en concepten, zodat jouw kind weer opnieuw vertrouwen krijgt in zichzelf!

Ben je benieuwd wat we voor jouw kind kunnen doen? Op deze pagina lees je de voordelen van Scheikunde bijles bij de Bijlesgroep.

Aan huis en online.

De Bijlesgroep beschikt over een landelijk netwerk van bijlesleraren die klaar staan om jouw kind te helpen met scheikunde! Onze bijlesleraren geven naast les aan huis, ook online les via ons eigen online leerplatform. Woon je in regio Haarlem of Alkmaar? Neem dan een kijkje op een van onze locaties. Jouw kind is van harte welkom!

Online bijles.

Wist je dat we online bijles Scheikunde in de meeste gevallen binnen 24 uur koppelen? Jouw docent stuurt je dan meteen een appje om de eerste bijles in te plannen! Na de eerste bijles nemen we contact met je op om te bespreken hoe het ging.

Bijles aan huis.

Onze docenten Scheikunde wonen overal in het land. Grote kans dat er iemand bij jou in de buurt woont! Aanvragen voor bijles aan huis plaatsen we, afhankelijk van de locatie, binnen twee dagen. Als dit langer duurt nemen we contact met je op om de situatie te bespreken.

Bijles op locatie.

Is er een plek die goed uitkomt voor jou en de docent? Dan kan je daar ook afspreken! We geven regelmatig bijles op een school of bij de bibliotheek om de hoek. Je bent ook altijd welkom om bijles te volgen op een van onze vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Een individueel plan van aanpak.

Onze bijlesdocenten Scheikunde werken zónder vast format. Wij geloven in een individueel, afgestemd plan van aanpak: iedere leerling is anders en heeft baat bij een andere manier van leren. Onze bijlesdocenten Scheikunde stemmen zich af op de behoeften van jouw kind. Hiermee willen we bereiken dat jouw kind zijn of haar eigen leerstijl ontdekt.

Om deze reden werken wij zónder vaste planning. Waar het ene kind baat heeft bij meerdere bijlessen per week, heeft het andere kind voldoende aan een enkele les per maand. Jouw kind volgt bijles volgens zijn of haar eigen behoefte en planning.

Wat zijn de voordelen van bijles Scheikunde?

  • Tijdens bijles Scheikunde heeft jouw kind ruimte om specifieke vragen te stellen. Daarnaast is er voldoende tijd om dieper in te gaan op lastige onderwerpen waar jouw kind mee worstelt. 
  • Versterk de studievaardigheden van jouw zoon of dochter. Tijdens bijles leert je kind, naast Scheikunde kennis, ook plannen, analytisch denken en verschillende manieren van leren.
  • Bijles helpt jouw kind met het terugkrijgen van het vertrouwen in zichzelf. Kinderen ontdekken vaak meer te kunnen dan ze zelf denken!
  • De Bijlesgroep gelooft in stressvrij leren. Onze docenten Scheikunde stemmen zich af op het leertempo van jouw kind!

Scheikunde docenten van De Bijlesgroep

De Bijlesgroep werkt samen met een groot aantal Scheikunde bijlesleraren die klaarstaan om jouw kind te begeleiden. Vanuit huis of online, ondersteunen onze bijlesleraren jouw kind aan de hand van zijn of haar schoolboeken en lesmethodes. Leg de lesboeken klaar en starten maar!

Alle bijlesleraren zijn door een strenge selectieprocedure gekomen. Elk profiel wordt zorgvuldig gescreend en alle eerdere ervaring wordt tijdens het koppelen meegenomen. Zo zorgen we er altijd voor dat je kind wordt geholpen door iemand met kennis van zaken. De voortgang wordt bijgehouden in ons eigen leerlingvolgsysteem – na elke bijles ontvang je een lessamenvatting van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

Meer weten?

Meld je kind vandaag nog aan! Door extra te oefenen kan scheikunde weer een leuk vak worden! Aan de hand van een vrijblijvend telefonisch intakegesprek, bespreken wij hoe we jouw zoon of dochter het beste kunnen helpen. We plannen direct een eerste bijles in, zodat jouw kind zo snel mogelijk kan ervaren wat een persoonlijk bijlesdocent hem of haar kan brengen.

Waarom Scheikunde bijles bij De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep biedt bijles in het hele land tijdens het hele schooljaar – zelfs in de vakantie zijn we gewoon geopend. Onze Scheikunde docenten wonen overal in Nederland. Hierdoor is er altijd wel iemand bij jou in de buurt. Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een van onze ervaren bijlesdocenten. Je kan betalen per losse bijles, of kiezen voor een voordeelpakket. Bij De Bijlesgroep betaal je geen inschrijfkosten en kies je zelf hoe wij jou helpen. Onze klantenservice is elke dag tot 21:00 bereikbaar en we geven altijd binnen 24 uur antwoord!

Ben je overtuigd van wat De Bijlesgroep voor jouw kind kan betekenen? Wil je met onze hulp zorgen dat Scheikunde weer leuker wordt voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles Scheikunde bij De Bijlesgroep!

Een erkend bijlesinstituut.

De Bijlesgroep is lid van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi). Als instituut word je niet zomaar lid van deze vereniging. Om lid te worden van dit kwaliteitsinstituut toetst de LVSi haar leden op een aantal pedagogische kwaliteitseisen, betrouwbaarheid en veiligheid. Het allerbelangrijkste is daarbij dat het instituut een omgeving creëert waar de leerling zich op z’n gemak voelt, vertrouwen krijgt en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De LVSi is de enige instelling in Nederland die op onafhankelijke wijze zekerheid en controle biedt omtrent de kwaliteit van studiebegeleiding. Ook biedt de vereniging de enige onafhankelijke klachtencommissie voor klanten. Als je kiest voor een aangesloten instituut, dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meld je direct aan voor bijles Scheikunde.

Meld je kind vandaag nog aan voor bijles Scheikunde! Klik op de knop en vul binnen 1 minuut het formulier in. Weten hoe het proces precies werkt? Dat check je op de pagina ‘Hoe werkt bijles?‘. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! We helpen je graag.