Ga naar de inhoud

Stap 1: Meld je aan

Het aanvragen van bijles is eenvoudig. Vul ons online formulier in, stuur ons een e-mail, of bel ons direct. Dit is het perfecte moment om al jouw vragen te stellen en meer te weten te komen over onze aanpak.

In het formulier vul je alle benodigde gegevens in. Je hebt hier ook ruimte om extra informatie achter te laten, zodat wij meteen weten hoe we jou het beste kunnen helpen!

Als we nog vragen hebben nemen we telefonisch contact met je op. Na jouw aanmelding hoef je nog helemaal niets te betalen. Dit bespreken we pas nadat de eerste bijles is geweest! Als je het vooraf al weet mag je het natuurlijk wel doorgeven.

Stap 2: Op zoek naar de perfecte docent

Na jouw aanmelding gaan we direct op zoek naar de perfecte docent! Onze docenten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en de leerbehoeften van de leerling. We zorgen voor een match die niet alleen educatief maar ook persoonlijk aansluit.

Als we iemand hebben gekoppeld krijg je een mail met alle gegevens van de docent. De docent neemt zo snel mogelijk contact met jullie op via Whatsapp of SMS.

Stap 3: Aan de slag!

Samen met de docent plan je een eerste bijles in. Tijdens deze bijles maken jullie kennis en kunnen jullie een bijlesplan opstellen, afgestemd op de frequentie, duur en specifieke inhoud van de lessen. Dit plan is flexibel en kan worden aangepast naarmate de behoeften veranderen.

De bijlessen beginnen volgens het afgesproken schema. Of het nu thuis, online of op een andere locatie is, wij zorgen voor een leeromgeving waar de leerling zich kan ontwikkelen. Niet alleen de docent, maar ook jullie kunnen elke dag tot 21:00 bij ons terecht! We staan altijd klaar om te helpen.

Stap 4: Evaluatie en betaling

Na de eerste bijles nemen we contact met je op. We bespreken hoe het ging en bekijken samen hoe we de bijlessen verder inplannen. Kies voor een losse bijles of neem een voordeelpakket af! Ons team van ervaren docenten staat elke dag voor je klaar om je te helpen bij de keuze. Je kan alle opties alvast bekijken op onze website.

Je ontvangt de factuur per mail en betaalt makkelijk via de meegestuurde link. De bijlessen plan je samen met jouw docent in. Wij kunnen je met alles helpen, dus bel of app ons vooral als je er niet uitkomt!

Open communicatie tussen de leerling, ouders en docent is essentieel. Wij moedigen feedback aan om de bijleservaring te optimaliseren. Eens in de zoveel tijd krijg je de mogelijkheid om -anoniem- de docent te beoordelen. Zo houden we de kwaliteit hoog!