Ga naar de inhoud
Ondersteuning voor iedereen.

Van vriendengroep tot erkend bijlesinstituut.

De Bijlesgroep is opgericht in 2021. Het doel was simpel: iedereen helpen die hulp nodig had. Dit begon klein, in de directe omgeving van de Haarlemse vriendengroep. Inmiddels is De Bijlesgroep gegroeid tot een landelijk volwaardig bijlesinstituut met een belangrijke kernwaarde: extra ondersteuning mogelijk maken voor iedereen. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan de vermindering van kansenongelijkheid.

Terugbelverzoek:

Een erkend bijlesinstituut

All-in-one onderwijsoplossing.

Wij bieden bijles, huiswerkbegeleiding en gespecialiseerde trainingen voor leerlingen van de basisschool tot de middelbare school, verspreid over heel Nederland. Met onze persoonlijke benadering en maatwerk zorgen we ervoor dat elke leerling zijn of haar volle potentieel kan bereiken.

Ons team bestaat uit gepassioneerde studenten en scholieren, die niet alleen hun vakkennis overbrengen, maar je ook voorzien van waardevolle studietips en leerstrategieën. Deze zijn volledig aangepast aan jouw unieke leerstijl en behoeften.

Onze missie

Onderwijs voor iedereen.

Bij De Bijlesgroep is onze missie helder: elke leerling helpen zijn of haar volle potentieel te bereiken. We begrijpen dat iedere leerling uniek is. Daarom zetten we ons in voor onderwijs dat echt bij jou past. Onze ervaren docenten werken samen met jou om lessen te creëren die niet alleen leerzaam, maar ook leuk en motiverend zijn. Jouw succes is onze missie!

Onze reis

Groei en ontwikkeling.

De Bijlesgroep is opgericht in 2021 door een Haarlemse vriendengroep. Ze kenden elkaar van de middelbare school. Sindsdien is De Bijlesgroep uitgegroeid tot een vertrouwde naam in onderwijsbegeleiding. Wij geloven in een aanpak waarbij persoonlijke groei net zo belangrijk is als academische vooruitgang. Inmiddels geven we bijles aan leerlingen uit heel Nederland!

De kern van ons bijlesinstituut

Kwaliteit en innovatie.

Kwaliteitsonderwijs is de kern van alles wat we doen. We combineren bewezen methodes met innovatieve selectietechnieken om ervoor te zorgen dat elke leerervaring bij De Bijlesgroep niet alleen effectief, maar ook toekomstgericht is. Samen bouwen we aan jouw succesverhaal.

gericht op jou

Persoonlijk en effectief.

Wij maken samen met jou een persoonlijk plan van aanpak. Met onze persoonlijke aandacht en begeleiding komt je zelfvertrouwen terug en verbeteren je prestaties. We zijn er trots op dat we leerlingen kunnen helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Elke dag tot 21:00

Altijd bereikbaar.

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op via telefoon, e-mail, Whatsapp, onze livechat, of kom langs. We zijn elke dag bereikbaar en reageren altijd binnen 24 uur.

Bij De Bijlesgroep sta jij centraal. We kijken ernaar uit om jou te begeleiden op je leerreis. Tot snel bij De Bijlesgroep – waar onderwijs persoonlijk wordt.

januari 2021

Oprichting van De Bijlesgroep

De start van een nieuw verhaal!

januari 2021
januari 2022

Opening eerste vestiging

Na een goede start werd het tijd voor een nieuwe stap: de opening van onze eerste vestiging voor huiswerkbegeleiding!

januari 2022
augustus 2022

Implementering van software

We groeiden snel. We hebben een compleet systeem gebouwd, zodat we alles vanaf één handige plek kunnen beheren.

augustus 2022
september 2022

Opening tweede vestiging

De huiswerkbegeleiding liep ontzettend goed. Tijd voor een nieuwe vestiging in Haarlem, midden in de winkelstraat!

september 2022
december 2022

Eerste CITO-training

We gaven onze eerste trainingen aan basisschoolleerlingen in de Kerstvakantie.

december 2022
april 2023

Eerste ronde examentrainingen

Het was tijd voor uitbreiding: examentrainingen! Met een groepje gemotiveerde docenten hebben we voor 8 vakken examentrainingen gemaakt.

april 2023
juni 2023

Opening derde vestiging

We openden onze derde vestiging in Alkmaar, midden in het centrum.

juni 2023
augustus 2023

Landelijke dekking

Ons team is flink gegroeid en we geven inmiddels bijles in heel Nederland!

augustus 2023

Begeleiding voor iedereen

Ons doel.

Het doel van De Bijlesgroep is om iedereen voor een eerlijke vergoeding te helpen. Andere bijlesinstituten hanteren vaak hoge tarieven, die niet in verhouding staan met de kwaliteit van de lessen. Het contact is niet persoonlijk en er wordt niet naar je omgekeken. De Bijlesgroep is kleinschaliger, waardoor iedereen altijd terecht kan voor alle vragen! Omdat De Bijlesgroep samenwerkt met veel getalenteerde studenten kan de prijs laag blijven. Er zijn geen dure kantoorkosten en de overige kosten worden zo laag mogelijk gehouden. Alle docenten helpen de leerlingen met veel plezier. Het doel van de bijles en huiswerkbegeleiding is eigenlijk heel simpel. In plaats van het oplossen van de gevolgen, worden de oorzaken besproken en aangepakt. Zelfstandig werken en denken wordt gestimuleerd; met behulp van veel tips en handvatten kunnen de scholieren uiteindelijk zelf verder.

Blogs

Lees alle blogs hier:

Ga naar de blogs

Wie zijn wij

Bekijk een deel van ons team:

Ga naar de foto’s