Ga naar de inhoud
Bij jou thuis of online.

Bijles Grieks volgen?

Op zoek naar een bijlesdocent Grieks? Zoek niet verder! De Bijlesgroep bestaat uit een groot netwerk van bijlesdocenten Grieks die jouw kind kunnen helpen. We hebben geen inschrijfkosten, rekenen geen hoge maandelijkse tarieven en reageren altijd binnen 24 uur. Mogen wij jou ook helpen?

Vrijblijvend intakegesprek.

Haal het beste uit jouw kind.

Grieks is een complex schoolvak dat enkel wordt aangeboden op het gymnasium. Veel leerlingen worstelen met het vertalen en begrijpen van teksten. Om deze reden laten veel leerlingen het vak vallen in de bovenbouw. Logisch, maar zonde! Met enkel één uur Grieks per week, ís het ook lastig om de lesstof te begrijpen en toe te passen.

Vaak is herhaling van de basistheorie voldoende om een leerling hoger te laten scoren. Met doorzettingsvermogen, oefening en persoonlijke begeleiding krijgt jouw kind Grieks weer onder de knie!

Ben je benieuwd wat je voor jouw kind kunnen betekenen? Op deze pagina lees je meer over bijles Grieks bij de Bijlesgroep.

Aan huis en online.

De Bijlesgroep bestaat uit een groot team van bijlesdocenten Grieks. Landelijk geven onze docenten Griekse lessen aan huis, of online. Woon je in regio Haarlem of Alkmaar? Neem dan een kijkje bij een van onze locaties. We helpen je graag!

Ontvang je graag meer informatie over online les? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze lessen op afstand.

Online bijles.

Wist je dat we online bijles Grieks in de meeste gevallen binnen 24 uur koppelen? Jouw persoonlijke bijlesdocent stuurt je dan meteen een appje om de eerste bijles in te plannen! Na de eerste bijles nemen we contact met je op om te bespreken hoe het ging.

Bijles aan huis.

Onze docenten Grieks wonen overal in het land. Grote kans dat er iemand bij jou in de buurt woont! Aanvragen voor bijles aan huis plaatsen we, afhankelijk van de locatie, binnen twee dagen. Als dit langer duurt nemen we contact met je op om de situatie te bespreken.

Bijles op locatie.

Is er een plek die goed uitkomt voor jou en de docent? Dan kan je daar ook afspreken! We geven regelmatig bijles op een school of bij de bibliotheek om de hoek. Je bent ook altijd welkom om bijles te volgen op een van onze vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Een individueel plan van aanpak.

Ieder kind kampt met zijn of haar eigen leerproblemen. De vorm waarop jouw kind begeleiding ontvangt, is afhankelijk van de unieke behoefte van jouw kind. Onder begeleiding van de bijlesdocent Grieks ontdekt jouw kind welke manier van leren het beste bij hem of haar past.

De Bijlesgroep werkt met flexibele studiedagen en uren. Waar de ene leerling twee lessen per week nodig heeft, heeft de ander voldoende aan een enkele les per maand. Dit spreekt iedere leerling (en ouder) zelf af met zijn of haar bijlesleraar. Hierdoor betaal je nooit te veel voor onnodige lessen.

Wat zijn de voordelen van bijles Grieks?

  • Bijles Grieks vergroot zowel de taalkundige als culturele kennis van jouw kind. 
  • Afstemming is ons sleutelwoord! Onze docenten Grieks stemmen zich af op jouw kind, waardoor je zoon of dochter opnieuw plezier ervaart in leren!
  • Zie het zelfvertrouwen van je kind terugkeren! Tijdens de bijlessen ontdekt je kind slimmer te zijn dan hij of zij dacht. Extra uitleg en persoonlijke aandacht zijn de ingrediënten om jouw kind weer tot bloei te laten komen. 
  • Vergroot de carrièrekansen van je kind. Voor bepaalde universitaire opleidingen, denk aan geneeskunde, is het beheersen van Grieks een pré.

Grieks docenten van De Bijlesgroep

De Bijlesgroep werkt samen met een groot aantal Grieks bijlesleraren die klaarstaan om jouw kind te begeleiden. Vanuit huis of online, ondersteunen onze bijlesleraren jouw kind aan de hand van zijn of haar schoolboeken en lesmethodes. Leg de lesboeken klaar en starten maar!

Alle bijlesleraren zijn door een strenge selectieprocedure gekomen. Elk profiel wordt zorgvuldig gescreend en alle eerdere ervaring wordt tijdens het koppelen meegenomen. Zo zorgen we er altijd voor dat je kind wordt geholpen door iemand met kennis van zaken. De voortgang wordt bijgehouden in ons eigen leerlingvolgsysteem – na elke bijles ontvang je een lessamenvatting van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

Meer weten?

Meld je kind vandaag nog aan! Verhoog de kansen van jouw kind door het verbeteren van zijn of haar taalniveau Grieks! Zo biedt je jouw zoon of dochter een toekomst met een sterke basis. Aan de hand van een vrijblijvend telefonisch intakegesprek, bespreken wij hoe we jouw zoon of dochter het beste kunnen helpen. We plannen direct een eerste bijles in, zodat jouw kind zo snel mogelijk kan ervaren wat een persoonlijk bijlesdocent hem of haar kan brengen.

Waarom Grieks bijles bij De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep biedt bijles in het hele land tijdens het hele schooljaar – zelfs in de vakantie zijn we gewoon geopend. Onze Grieks docenten wonen overal in Nederland. Hierdoor is er altijd wel iemand bij jou in de buurt. Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een van onze ervaren bijlesdocenten. Je kan betalen per losse bijles, of kiezen voor een voordeelpakket. Bij De Bijlesgroep betaal je geen inschrijfkosten en kies je zelf hoe wij jou helpen. Onze klantenservice is elke dag tot 21:00 bereikbaar en we geven altijd binnen 24 uur antwoord!

Ben je overtuigd van wat De Bijlesgroep voor jouw kind kan betekenen? Wil je met onze hulp zorgen dat Grieks weer leuker wordt voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles Grieks bij De Bijlesgroep!

Een erkend bijlesinstituut.

De Bijlesgroep is lid van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi). Als instituut word je niet zomaar lid van deze vereniging. Om lid te worden van dit kwaliteitsinstituut toetst de LVSi haar leden op een aantal pedagogische kwaliteitseisen, betrouwbaarheid en veiligheid. Het allerbelangrijkste is daarbij dat het instituut een omgeving creëert waar de leerling zich op z’n gemak voelt, vertrouwen krijgt en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De LVSi is de enige instelling in Nederland die op onafhankelijke wijze zekerheid en controle biedt omtrent de kwaliteit van studiebegeleiding. Ook biedt de vereniging de enige onafhankelijke klachtencommissie voor klanten. Als je kiest voor een aangesloten instituut, dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meld je direct aan voor bijles Grieks.

Meld je kind vandaag nog aan voor bijles Grieks! Klik op de knop en vul binnen 1 minuut het formulier in. Weten hoe het proces precies werkt? Dat check je op de pagina ‘Hoe werkt bijles?‘. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! We helpen je graag.