Ga naar de inhoud

Goede bijles voor iedereen, daar staan we voor.

Of je nou hulp nodig hebt met rekenen of begrijpend lezen, wij staan voor je klaar! Neem snel contact op via onderstaande knop om een intake aan te vragen. Wij bellen je terug binnen 24 uur. Beloofd.

Kan uw kind wat extra hulp gebruiken bij het rekenen? Heeft uw kind een achterstand bij taal en spelling of moeite met begrijpend lezen? De Bijlesgroep biedt bijles aan kinderen voor de basisschool van groep 3 tot en met groep 8.

Bij De Bijlesgroep krijgt de basisschool leerling de individuele aandacht en begeleiding die nodig is om weer aan te haken bij de rest van de klas. De bijlessen zijn één-op-één, waardoor de les kan worden aangepast aan de behoefte van de leerling.

De bijles is vooral gericht op het verbeteren van de basisvaardigheden rekenen, taal en begrijpend lezen. We bieden ook hulp op andere gebieden, bijvoorbeeld bij het maken van een werkstuk of het voorbereiden van een spreekbeurt.

Voor de basisschool bijlessen maken we gebruik van verschillende pakketten. Deze pakketten bestaan uit 5, 10 of 15 bijlessen. Het pakket is onbeperkt geldig. Samen met de bijlesdocent plan je gemakkelijk en snel een nieuwe les in! De bijlessen kunnen zowel doordeweeks als in het weekend plaats vinden, op basis van beschikbaarheid. De bijlessen van De Bijlesgroep zijn altijd één-op-één.

Aan het begin van de lessenreeks bespreken we waar de leerling tegenaan loopt. Aan de hand van de doelen die hieruit voort komen worden de lessen ingedeeld. Bij de start van de les wordt met de leerling besproken aan welke doelen en opdrachten vandaag gewerkt wordt. Daarnaast wordt ook herhaald waar de vorige keer aan gewerkt is en controleert de begeleider of de leerstof is blijven hangen.

Vervolgens gaan we aan de slag met de doelen en leerstof voor die dag. De begeleider legt lastige onderdelen uit en oefent samen met de leerling totdat deze de stof beheerst. Aan het eind van de les bespreken ze de doelen van die les en de tips die gegeven zijn. De leerling krijgt eventueel aandachtspunten mee om de komende tijd op te letten of zelfstandig mee te oefenen. De begeleider schrijft een kort evaluatieverslagje over de les en deelt deze met de betrokkenen via de mail.

Meld je vandaag nog aan! Aan de hand van een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij hoe we het beste kunnen helpen. We plannen dan meteen een eerste bijles in, zodat we direct een goede start kan maken.

Bijlespakketten

Kennis maken

€25,-

1 les (60 min)

Aan de slag

€23,50

5 lessen (60 min)

Goed op weg

€22,-

10 lessen (60 min)

Lekker bezig

€20,50

15 lessen (60 min)

UItiem leren

€19,-

20 lessen (60 min)

Om altijd het maximale resultaat met elkaar te behalen, besteden wij extra tijd aan het ‘matchen’ van de juiste docent met de leerling. Na een persoonlijke intake wordt een Plan van Aanpak gemaakt. Dit plan zal regelmatig worden geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat de leerling zo snel en effectief mogelijk vooruitgang boekt. Onze bijlessen worden volledig op de wensen van de leerling afgestemd. In de bijles werk je samen met de bijlesdocent naar de eerstkomende toetsen of werk je je achterstand weg. De bijlesdocent kan ook helpen met algemene hulp bij het plannen van huiswerk en/of toetsen.

Bijles werkt voor iedereen! Heb je een vak dat lastig te volgen is of heb je moeite met het begrijpen en verwerken van bepaalde lesstof? Wij kunnen je helpen. Je hoeft het niet meer alleen te doen. Een goede bijlesdocent geeft toegang tot de logische oplossingen van de opgaven en kan zich verplaatsen in de denkwereld van de leerling. Onze docenten nemen tijdens de bijles aan huis uitgebreid de tijd om met geduld en op een manier die bij de leerling past, de stof duidelijk uit te leggen.

De Bijlesgroep is gevestigd in een groot deel van Nederland. Woon jij in de buurt van een stad? Grote kans dat wij jou op korte termijn van een goede docent kunnen voorzien!