Ga naar de inhoud
Bij jou thuis of online.

Bijles Economie volgen?

Op zoek naar een bijlesdocent Economie? Zoek niet verder! De bijlesleraren van De Bijlesgroep ondersteunen leerlingen van jong tot oud met economie op alle niveaus. We hebben geen inschrijfkosten, rekenen geen hoge maandelijkse tarieven en reageren altijd binnen 24 uur. Mogen wij jou ook helpen?

Vrijblijvend intakegesprek.

Haal het beste uit jouw kind.

Tijdens economieles leren kinderen economische concepten te begrijpen. Kinderen maken kennis met het nemen van financiële beslissingen, zoals sparen en investeren, maar ook met maatschappelijke vraagstukken. Denk aan werkloosheid en armoede. Economie is een waardevol schoolvak, dat kinderen voorbereidt op de toekomst.

Sommige kinderen hebben extra ondersteuning nodig om de lesstof van economie te begrijpen en te integreren in het dagelijks leven. In dit geval kan Economie bijles een uitkomst bieden. Vaak is een rustige uitleg, met veel tussenstappen en voldoende ruimte voor vragen, het enige wat kinderen nodig hebben om weer vooruit te komen. Onze bijlesleraren Economie geven jouw kind de aandacht die hij of zij nodig heeft.

Meer weten? Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over Economie bijles bij de Bijlesgroep.

Aan huis en online.

Onze bijlesleraren Economie geven landelijk Economie bijles aan kinderen van jong tot oud. Naast les aan huis, geven onze bijlesleraren ook online les: hiermee ontloopt jouw kind reistijd en is hij na een uurtje lessen direct klaar. Woon je in regio Haarlem of Alkmaar? Neem een kijkje bij een van onze locaties: jullie zijn van harte welkom!

Online bijles.

Wist je dat we online bijles Economie in de meeste gevallen binnen 24 uur koppelen? Jouw docent stuurt je dan meteen een appje om de eerste bijles in te plannen! Na de eerste bijles nemen we contact met je op om te bespreken hoe het ging.

Bijles aan huis.

Onze docenten Economie wonen overal in het land. Grote kans dat er iemand bij jou in de buurt woont! Aanvragen voor bijles aan huis plaatsen we, afhankelijk van de locatie, binnen twee dagen. Als dit langer duurt nemen we contact met je op om de situatie te bespreken.

Bijles op locatie.

Is er een plek die goed uitkomt voor jou en de docent? Dan kan je daar ook afspreken! We geven regelmatig bijles op een school of bij de bibliotheek om de hoek. Je bent ook altijd welkom om bijles te volgen op een van onze vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Een individueel plan van aanpak.

Iedere leerling worstelt met zijn of haar eigen valkuilen tijdens het leren. Hoe we jouw kind het beste ondersteunen, is afhankelijk van de unieke behoeften van jouw kind. Onder begeleiding van een deskundig bijlesdocent Economie, ontdekt jouw kind welke manier van leren het beste bij hem of haar past.

Omdat iedereen anders is, werken wij zónder vaste studiedagen en uren. Onze bijlesleraren stemmen zich af op de behoeften van jouw zoon of dochter: waar het ene kind baat heeft bij meerdere lessen per week, heeft het andere kind voldoende aan een maandelijkse opfrisles. Je betaalt hierdoor alleen voor de lessen die jouw kind nodig heeft!

Wat zijn de voordelen van bijles Economie?

  • Met hulp van de bijlesleraar Economie vergroot jouw kind zijn of haar economisch inzicht. Dit helpt kinderen met het maken van verstandige economische keuzes in de toekomst. 
  • Bijles van de Bijlesgroep versterkt de studievaardigheden van jouw kind. Tijdens bijles Economie leert jouw kind naast de lesstof, ook over zichzelf. Jouw kind ontdekt wat zijn of haar valkuilen zijn en leert hiermee om te gaan. 
  • Onze bijlesleraren Economie stemmen zich af op het tempo van jouw kind. Wij geloven in stressvrij leren!
  • Bijles vergroot het zelfvertrouwen van jouw kind. Door voldoende ruimte voor vragen en extra uitleg komt jouw kind weer tot bloei.

Economie docenten van De Bijlesgroep

De Bijlesgroep werkt samen met een groot aantal Economie bijlesleraren die klaarstaan om jouw kind te begeleiden. Vanuit huis of online, ondersteunen onze bijlesleraren jouw kind aan de hand van zijn of haar schoolboeken en lesmethodes. Leg de lesboeken klaar en starten maar!

Alle bijlesleraren zijn door een strenge selectieprocedure gekomen. Elk profiel wordt zorgvuldig gescreend en alle eerdere ervaring wordt tijdens het koppelen meegenomen. Zo zorgen we er altijd voor dat je kind wordt geholpen door iemand met kennis van zaken. De voortgang wordt bijgehouden in ons eigen leerlingvolgsysteem – na elke bijles ontvang je een lessamenvatting van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

Meer weten?

Meld je kind vandaag nog aan! Met bijles Economie bereidt je jouw kind voor op de toekomst! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij vertellen je wat we voor jouw kind kunnen betekenen. We plannen direct een eerste bijles in, zodat jouw kind zo snel mogelijk kan ervaren wat een persoonlijk bijlesdocent hem of haar kan brengen.

Waarom Economie bijles bij De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep biedt bijles in het hele land tijdens het hele schooljaar – zelfs in de vakantie zijn we gewoon geopend. Onze Economie docenten wonen overal in Nederland. Hierdoor is er altijd wel iemand bij jou in de buurt. Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een van onze ervaren bijlesdocenten. Je kan betalen per losse bijles, of kiezen voor een voordeelpakket. Bij De Bijlesgroep betaal je geen inschrijfkosten en kies je zelf hoe wij jou helpen. Onze klantenservice is elke dag tot 21:00 bereikbaar en we geven altijd binnen 24 uur antwoord!

Ben je overtuigd van wat De Bijlesgroep voor jouw kind kan betekenen? Wil je met onze hulp zorgen dat Economie weer leuker wordt voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles Economie bij De Bijlesgroep!

Een erkend bijlesinstituut.

De Bijlesgroep is lid van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi). Als instituut word je niet zomaar lid van deze vereniging. Om lid te worden van dit kwaliteitsinstituut toetst de LVSi haar leden op een aantal pedagogische kwaliteitseisen, betrouwbaarheid en veiligheid. Het allerbelangrijkste is daarbij dat het instituut een omgeving creëert waar de leerling zich op z’n gemak voelt, vertrouwen krijgt en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De LVSi is de enige instelling in Nederland die op onafhankelijke wijze zekerheid en controle biedt omtrent de kwaliteit van studiebegeleiding. Ook biedt de vereniging de enige onafhankelijke klachtencommissie voor klanten. Als je kiest voor een aangesloten instituut, dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meld je direct aan voor bijles Economie.

Meld je kind vandaag nog aan voor bijles Economie! Klik op de knop en vul binnen 1 minuut het formulier in. Weten hoe het proces precies werkt? Dat check je op de pagina ‘Hoe werkt bijles?‘. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! We helpen je graag.