Ga naar de inhoud
Bij jou thuis of online.

Bijles Nederlands volgen?

Op zoek naar een bijlesdocent Nederlands? Zoek niet verder! De Bijlesgroep bestaat uit een groot netwerk van bijlesdocenten Nederlands die jouw kind kunnen helpen. We hebben geen inschrijfkosten, rekenen geen hoge maandelijkse tarieven en reageren altijd binnen 24 uur. Mogen wij jou ook helpen?

Vrijblijvend intakegesprek.

Haal het beste uit jouw kind.

Nederlands is één van de drie kernvakken. Helaas worstelen veel leerlingen met dit schoolvak, met lage cijfers tot gevolg. Zonde! Want een goede beheersing van de Nederlandse taal levert veel voordelen op. Niet alleen tijdens het schrijven van verslagen, maar ook in het dagelijks leven zorgt Nederlands ervoor dat mensen zich optimaal kunnen uitdrukken. 

Heeft jouw kind moeite met het bijhouden van de Nederlands lesstof? Een bijlesleraar van De Bijlesgroep geeft jouw kind persoonlijke aandacht waarmee zijn of haar Nederlands vaardigheden op de korte termijn verbetert. 

Meer weten? Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over Nederlands bijles bij de Bijlesgroep.

Aan huis en online.

De Bijlesgroep biedt Nederlands bijles op verschillende locaties: aan huis, online of een van onze locaties in Haarlem en Alkmaar. Onze leerlingen ontvangen één op één begeleiding voor de hoofdstukken en onderwerpen waar zij moeite mee hebben. 

Online bijles.

Wist je dat we online bijles Nederlands in de meeste gevallen binnen 24 uur koppelen? Jouw docent stuurt je dan meteen een appje om de eerste bijles in te plannen! Na de eerste bijles nemen we contact met je op om te bespreken hoe het ging.

Bijles aan huis.

Onze docenten Nederlands wonen overal in het land. Grote kans dat er iemand bij jou in de buurt woont! Aanvragen voor bijles aan huis plaatsen we, afhankelijk van de locatie, binnen twee dagen. Als dit langer duurt nemen we contact met je op om de situatie te bespreken.

Bijles op locatie.

Is er een plek die goed uitkomt voor jou en de docent? Dan kan je daar ook afspreken! We geven regelmatig bijles op een school of bij de bibliotheek om de hoek. Je bent ook altijd welkom om bijles te volgen op een van onze vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Een individueel plan van aanpak.

Tijdens de Nederlands bijles is er ruimte voor het stellen van vragen en het maken van oefeningen waar jouw kind moeite mee heeft. Samen met de bijlesleraar ontdekt en werkt jouw kind aan zijn of haar sterke en zwakke punten. Tijdens de bijlesuren ontdekken kinderen vaak slimmer te zijn dan ze voorheen dachten, waardoor ook het zelfvertrouwen van jouw kind binnen een korte periode zal stijgen! 

Iedere leerling is anders: geen enkel plan van aanpak is daarom hetzelfde. Waar het ene kind twee keer per week bijles nodig heeft, heeft het andere kind genoeg aan twee contacturen per maand. Hoe vaak jouw kind bijles volgt, ligt daarom volledig bij jullie! Dit stem je volledig af op de behoefte en planning van je kind.

Wat zijn de voordelen van bijles Nederlands?

  • Samen met de bijlesleraar werkt jouw kind zijn leerachterstanden weg. Hierdoor is je kind binnen no-time weer bij met de rest van de klas. 
  • Geen stress: Onze leraren passen het tempo en de leerstijl van de lessen aan op jouw kind!
  • Vergroot het zelfvertrouwen van je kind. Door persoonlijke aandacht en voldoende ruimte voor vragen, krijgt jouw kind op korte termijn zijn of haar vertrouwen in eigen kunnen terug.
  • Jouw kind ontvangt gerichte hulp. Enkel onderwerpen waar jouw kind mee worstelt,  worden tijdens de bijles behandeld. Dit resulteert vaak in een snelle stijging van toetscijfers.

Nederlands docenten van De Bijlesgroep

De Bijlesgroep werkt samen met een groot aantal Nederlands bijlesleraren die klaarstaan om jouw kind te begeleiden. Vanuit huis of online, ondersteunen onze bijlesleraren jouw kind aan de hand van zijn of haar schoolboeken en lesmethodes. Leg de lesboeken klaar en starten maar!

Alle bijlesleraren zijn door een strenge selectieprocedure gekomen. Elk profiel wordt zorgvuldig gescreend en alle eerdere ervaring wordt tijdens het koppelen meegenomen. Zo zorgen we er altijd voor dat je kind wordt geholpen door iemand met kennis van zaken. De voortgang wordt bijgehouden in ons eigen leerlingvolgsysteem – na elke bijles ontvang je een lessamenvatting van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

Meer weten?

Meld je kind vandaag nog aan! Verhoog de kansen van jouw kind, door het verbeteren van zijn of haar taalniveau! Zo biedt je jouw zoon of dochter een toekomst met een goed ontwikkelde communicatie. Aan de hand van een vrijblijvend telefonisch intakegesprek, bespreken wij hoe we jouw zoon of dochter het beste kunnen helpen. We plannen direct een eerste bijles in, zodat jouw kind zo snel mogelijk kan ervaren wat een persoonlijk bijlesdocent hem of haar kan brengen.

Waarom Nederlands bijles bij De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep biedt bijles in het hele land tijdens het hele schooljaar – zelfs in de vakantie zijn we gewoon geopend. Onze Nederlands docenten wonen overal in Nederland. Hierdoor is er altijd wel iemand bij jou in de buurt. Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een van onze ervaren bijlesdocenten. Je kan betalen per losse bijles, of kiezen voor een voordeelpakket. Bij De Bijlesgroep betaal je geen inschrijfkosten en kies je zelf hoe wij jou helpen. Onze klantenservice is elke dag tot 21:00 bereikbaar en we geven altijd binnen 24 uur antwoord!

Ben je overtuigd van wat De Bijlesgroep voor jouw kind kan betekenen? Wil je met onze hulp zorgen dat Nederlands weer leuker wordt voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles Nederlands bij De Bijlesgroep!

Een erkend bijlesinstituut.

De Bijlesgroep is lid van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi). Als instituut word je niet zomaar lid van deze vereniging. Om lid te worden van dit kwaliteitsinstituut toetst de LVSi haar leden op een aantal pedagogische kwaliteitseisen, betrouwbaarheid en veiligheid. Het allerbelangrijkste is daarbij dat het instituut een omgeving creëert waar de leerling zich op z’n gemak voelt, vertrouwen krijgt en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De LVSi is de enige instelling in Nederland die op onafhankelijke wijze zekerheid en controle biedt omtrent de kwaliteit van studiebegeleiding. Ook biedt de vereniging de enige onafhankelijke klachtencommissie voor klanten. Als je kiest voor een aangesloten instituut, dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meld je direct aan voor bijles Nederlands.

Meld je kind vandaag nog aan voor bijles Nederlands! Klik op de knop en vul binnen 1 minuut het formulier in. Weten hoe het proces precies werkt? Dat check je op de pagina ‘Hoe werkt bijles?‘. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! We helpen je graag.