Ga naar de inhoud
Voor de basis- en middelbare school.

Extra oefenen met een van onze trainingen.

De Bijlesgroep biedt verschillende soorten trainingen aan in heel Nederland. We geven trainingen voor de basis- en middelbare school in alle vakken op elk niveau. We hebben geen inschrijfkosten, rekenen geen hoge maandelijkse tarieven en reageren altijd binnen 24 uur. Mogen wij jou ook helpen? Check hieronder ons huidige aanbod!

Terugbelverzoek:

Examentraining.

Bij de examentrainingen bereid je kind zich samen met een van onze enthousiaste trainers voor op het eindexamen. Dit kan bij jullie thuis, online, op school of bij een van onze vestigingen.

Doorstroomtoets.

Bereid je kind goed voor op de doorstroomtoets met een van onze (online) trainingen! In een klein groepje behandelt de trainer alle belangrijke onderwerpen per domein. We geven de trainingen aan kinderen in groep 7 en 8.

Leren Leren.

Oefen studievaardigheden, leer plannen en vind jouw eigen leerstrategie! In samenwerking met onze partner Spijkermebij bieden we groepstrainingen aan om te ondersteunen bij leerproblemen.

Herkansingscursus.

Tijdens de een-op-een herkansingscursus ga je samen met jouw persoonlijke examentrainer aan de slag met de voorbereiding op de herkansing. Je oefent oude eindexamens en neemt alle belangrijke stof nog eens door.

Stoomcursus.

Tijdens de stoomcursus voor 4 HAVO en 5 VWO bereid je je voor op het eindexamenjaar. Je frist alle kennis op en neemt alles voordat het nieuwe schooljaar begint nog eens door. Zo maak jij een vliegende start!

Remedial Teaching.

Als het leren niet vanzelf gaat, kan remedial teaching uitkomst bieden. In samenwerking met onze partner Spijkermebij bieden we groepstrainingen aan om te ondersteunen bij leerproblemen.