Ga naar de inhoud
Bij jou thuis of online – wiskunde A en wiskunde B

Bijles wiskunde volgen?

Op zoek naar een bijlesdocent wiskunde? Op deze pagina vertellen we je alles over wiskunde bijles bij de Bijlesgroep. De Bijlesgroep bestaat uit een groot netwerk van bijlesdocenten wiskunde A en wiskunde B die jouw kind kunnen helpen. We hebben geen inschrijfkosten, rekenen geen hoge maandelijkse tarieven en reageren altijd binnen 24 uur. Mogen wij jou ook helpen?

Vrijblijvend intakegesprek.

Haal het beste uit jouw kind.

Wiskunde is een van de belangrijkste vakken van de middelbare school. Omdat het een kernvak is, is het van groot belang dat een laag gemiddelde zo snel mogelijk verhoogd wordt. Voor sommige leerlingen is het volgen van wiskundeles op school niet genoeg om de lesstof te begrijpen. Vaak is een rustige uitleg met extra tussenstapjes vaak het enige wat jouw kind nodig heeft om weer tot bloei te komen.

In dit geval biedt wiskunde bijles een uitkomst. Door les te volgen bij een van onze deskundige leraren wiskunde, krijgt jouw kind de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft.

Benieuwd wat wij je kunnen bieden? Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over wiskunde bijles bij de Bijlesgroep.

Aan huis en online.

De leraren van de Bijlesgroep geven wiskunde bijles door heel Nederland. Kom langs bij één van onze locaties in Haarlem of Alkmaar, of ontvang hulp aan huis of online. Geef jouw kind extra aandacht met één op één begeleiding bij de onderwerpen waar hij of zij mee worstelt.

Online bijles.

Wist je dat we online bijles wiskunde in de meeste gevallen binnen 24 uur koppelen? Jouw wiskundedocent stuurt je dan meteen een appje om de eerste bijles in te plannen! Na de eerste bijles nemen we contact met je op om te bespreken hoe het ging.

Bijles aan huis.

Onze docenten wiskunde wonen overal in het land. Grote kans dat er iemand bij jou in de buurt woont! Aanvragen voor bijles aan huis plaatsen we, afhankelijk van de locatie, binnen twee dagen. Als dit langer duurt nemen we contact met je op om de situatie te bespreken.

Bijles op locatie.

Is er een plek die goed uitkomt voor jou en de docent? Dan kan je daar ook afspreken! We geven regelmatig bijles op een school of bij de bibliotheek om de hoek. Je bent ook altijd welkom om bijles te volgen op een van onze vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Een individueel plan van aanpak.

Tijdens wiskunde bijles ontvangt jouw kind individuele uitleg, met voldoende tijd voor het gezamenlijk maken van oefeningen en het stellen van vragen. Samen met de wiskunde bijlesleraar ontdekt jouw kind zijn of haar valkuilen en talenten, waaraan zij samen gericht kunnen werken.

Jouw kind is uniek: wij werken daarom met een afgestemd plan van aanpak. Waar de ene leerling meerdere keren per week bijles volgt, heeft het andere kind genoeg aan een maandelijkse opfrisles. Jouw kind volgt daarom bijles wiskunde volgens zijn of haar eigen behoefte en planning.

Wat zijn de voordelen van bijles wiskunde?

  • Samen met de bijlesleraar wiskunde vergroot jouw kind zijn ruimtelijk inzicht en wiskundige kennis. Het vergroten van wiskundige basiskennis helpt jouw kind bij het herkennen en oplossen van wiskundige problemen in de volgende leerjaren. 
  • Bijles wiskunde vergroot het zelfvertrouwen van jouw kind. Met extra uitleg en voldoende ruimte voor vragen, ontdekt jouw kind slimmer te zijn dan hij of zij aanvankelijk dacht. 
  • Wij geloven in stressvrij leren: Onze bijlesleraren stemmen zich af op de behoefte en het tempo van jouw kind.
  • Jouw kind ontvangt gerichte hulp. Enkel onderwerpen waar jouw kind moeite mee heeft, worden behandeld tijdens de bijles. Dit resulteert vaak in een snelle stijging van toetscijfers.

Wiskunde docenten van De Bijlesgroep

De Bijlesgroep heeft toegang tot een groot netwerk van bijlesleraren wiskunde, die klaar staan om jouw kind te helpen. Online of vanuit huis, ondersteunen onze bijlesleraren leerlingen bij zowel wiskunde A als wiskunde B. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Alle bijlesleraren zijn door een strenge selectieprocedure gekomen. Elk profiel wordt zorgvuldig gescreend en alle eerdere ervaring wordt tijdens het koppelen meegenomen. Zo zorgen we er altijd voor dat je kind wordt geholpen door iemand met kennis van zaken. De voortgang wordt bijgehouden in ons eigen leerlingvolgsysteem – na elke bijles ontvang je een lessamenvatting van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

Meer weten?

Meld je kind vandaag nog aan! Verhoog de kansen van je kind, door het verbeteren van zijn of haar wiskunde niveau! Wat extra hulp met wiskunde zorgt ervoor dat het vak weer leuker wordt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen bespreken we hoe we jouw zoon of dochter het beste vooruit kunnen helpen. We plannen direct een eerste bijles in, zodat jouw kind zo snel mogelijk kan ervaren wat een persoonlijk bijlesdocent hem of haar kan brengen.

Waarom wiskunde bijles bij De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep biedt bijles in het hele land tijdens het hele schooljaar – zelfs in de vakantie zijn we gewoon geopend. Onze wiskunde docenten wonen overal in Nederland. Hierdoor is er altijd wel iemand bij jou in de buurt. Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een van onze ervaren bijlesdocenten. Je kan betalen per losse bijles, of kiezen voor een voordeelpakket. Bij De Bijlesgroep betaal je geen inschrijfkosten en kies je zelf hoe wij jou helpen. Onze klantenservice is elke dag tot 21:00 bereikbaar en we geven altijd binnen 24 uur antwoord!

Ben je overtuigd van wat De Bijlesgroep voor jouw kind kan betekenen? Wil je met onze hulp zorgen dat wiskunde weer leuker wordt voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles wiskunde bij De Bijlesgroep!

Een erkend bijlesinstituut.

De Bijlesgroep is lid van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi). Als instituut word je niet zomaar lid van deze vereniging. Om lid te worden van dit kwaliteitsinstituut toetst de LVSi haar leden op een aantal pedagogische kwaliteitseisen, betrouwbaarheid en veiligheid. Het allerbelangrijkste is daarbij dat het instituut een omgeving creëert waar de leerling zich op z’n gemak voelt, vertrouwen krijgt en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De LVSi is de enige instelling in Nederland die op onafhankelijke wijze zekerheid en controle biedt omtrent de kwaliteit van studiebegeleiding. Ook biedt de vereniging de enige onafhankelijke klachtencommissie voor klanten. Als je kiest voor een aangesloten instituut, dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meld je direct aan voor bijles wiskunde.

Meld je kind vandaag nog aan voor bijles wiskunde! Klik op de knop en vul binnen 1 minuut het formulier in. Weten hoe het proces precies werkt? Dat check je op de pagina ‘Hoe werkt bijles?‘. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! We helpen je graag.