Ga naar de inhoud
Bij jou thuis of online.

Bijles Bedrijfseconomie volgen?

Op zoek naar een bijlesdocent Bedrijfseconomie? Zoek niet verder! De Bijlesgroep bestaat uit een groot netwerk van bijlesdocenten Bedrijfseconomie die jouw kind kunnen helpen. We hebben geen inschrijfkosten, rekenen geen hoge maandelijkse tarieven en reageren altijd binnen 24 uur. Mogen wij jou ook helpen?

Vrijblijvend intakegesprek.

Haal het beste uit jouw kind.

Met Bedrijfseconomie leren leerlingen hoe bedrijven functioneren op economisch gebied. Tijdens dit vak worden onder andere onderwerpen als winstmaximalisatie en het maken van een marktanalyse behandeld, waardoor leerlingen inzicht krijgen in de financiële (on)gezondheid van bedrijven.

Sommige leerlingen hebben baat bij het volgen van bijles, om met deze extra ondersteuning de lesstof van bedrijfseconomie te begrijpen en toe te kunnen passen. Voor veel leerlingen is een rustige uitleg, met veel ruimte voor het stellen van vragen, voldoende om weer vooruit te komen met huiswerk en toetsen.

Benieuwd hoe we jouw kind kunnen helpen met Bedrijfseconomie? Op deze pagina vertellen we je alles wat je moet weten over Bedrijfseconomie bijles bij de Bijlesgroep.

Aan huis en online.

Onze bijlesleraren Bedrijfseconomie geven bijles aan leerlingen van alle niveaus. Ontvang bijles aan huis, of volg les op afstand via ons eigen online leerplatform. Wonen jullie in de regio Haarlem of Alkmaar? Kom langs bij een van onze locaties en ontdek wat wij voor jouw kind kunnen betekenen!

Online bijles.

Wist je dat we online bijles Bedrijfseconomie in de meeste gevallen binnen 24 uur koppelen? Jouw docent stuurt je dan meteen een appje om de eerste bijles in te plannen! Na de eerste bijles nemen we contact met je op om te bespreken hoe het ging. Een goede klik is natuurlijk belangrijk!

Bijles aan huis.

Onze docenten Bedrijfseconomie wonen overal in het land. Grote kans dat er iemand bij jou in de buurt woont! Aanvragen voor bijles aan huis plaatsen we, afhankelijk van de locatie, binnen twee dagen. Als dit langer duurt nemen we contact met je op om de situatie te bespreken.

Bijles op locatie.

Is er een plek die goed uitkomt voor jou en de docent? Dan kan je daar ook afspreken! We geven regelmatig bijles op een school of bij de bibliotheek om de hoek. Je bent ook altijd welkom om bijles te volgen op een van onze vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Een individueel plan van aanpak.

De leraren van de Bijlesgroep geloven in de kracht van het individu. Wij werken daarom zónder vast stappenplan. Ieder kind is anders, dus ieder kind heeft baat bij een eigen, uniek leerplan.

Om deze reden stemmen onze leraren en leerlingen individueel met elkaar af hoeveel bijlessen er ingepland worden. Waar de ene leerling baat heeft bij drie bijlessen per week, heeft het andere kind genoeg aan één les per maand. Je betaalt hierdoor alleen voor de lessen die jouw kind nodig heeft!

Wat zijn de voordelen van bijles Bedrijfseconomie?

  • Tijdens de Bedrijfseconomie bijlessen vergroot jouw kind zijn of haar economisch inzicht met betrekking tot het bedrijfsleven: gunstig als jouw kind later een eigen bedrijf start of familiebedrijf overneemt!
  • Bijles Bedrijfseconomie versterkt de studievaardigheden van jouw kind. Tijdens bijles Bedrijfseconomie leert jouw kind naast de lesstof, ook zichzelf kennen. Jouw zoon of dochter ontdekt wat zijn of haar valkuilen zijn en leert hiermee om te gaan.
  • Wij geloven in stressvrij leren. Daarom stemmen onze bijlesleraren zich af op het tempo en de leerstijl van jouw kind.
  • Vergroot het zelfvertrouwen van jouw kind! Tijdens individuele bijles heeft jouw zoon of dochter voldoende ruimte voor het stellen van vragen en ontvangen van extra uitleg bij lastige onderwerpen. Al snel ontdekt jouw kind slimmer te zijn dan hij of zij dacht: extra aandacht was de oplossing!

Bedrijfseconomie docenten van De Bijlesgroep

De Bijlesgroep werkt samen met een groot aantal Bedrijfseconomie bijlesleraren die klaarstaan om jouw kind te begeleiden. Vanuit huis of online, ondersteunen onze bijlesleraren jouw kind aan de hand van zijn of haar schoolboeken en lesmethodes. Leg de lesboeken klaar en starten maar!

Alle bijlesleraren zijn door een strenge selectieprocedure gekomen. Elk profiel wordt zorgvuldig gescreend en alle eerdere ervaring wordt tijdens het koppelen meegenomen. Zo zorgen we er altijd voor dat je kind wordt geholpen door iemand met kennis van zaken. De voortgang wordt bijgehouden in ons eigen leerlingvolgsysteem – na elke bijles ontvang je een lessamenvatting van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

Meer weten?

Meld je kind vandaag nog aan! Verhoog de kansen van je kind en ondersteun jouw zoon of dochter met bijles Bedrijfseconomie. Met bijles Bedrijfseconomie bereid je jouw kind voor op zijn of haar toekomstige carrière in het bedrijfsleven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij vertellen je graag wat we voor jouw kind kunnen betekenen!

Waarom Bedrijfseconomie bijles bij De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep biedt bijles in het hele land tijdens het hele schooljaar – zelfs in de vakantie zijn we gewoon geopend. Onze Bedrijfseconomie docenten wonen overal in Nederland. Hierdoor is er altijd wel iemand bij jou in de buurt. Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een van onze ervaren bijlesdocenten. Je kan betalen per losse bijles, of kiezen voor een voordeelpakket. Bij De Bijlesgroep betaal je geen inschrijfkosten en kies je zelf hoe wij jou helpen. Onze klantenservice is elke dag tot 21:00 bereikbaar en we geven altijd binnen 24 uur antwoord!

Ben je overtuigd van wat De Bijlesgroep voor jouw kind kan betekenen? Wil je met onze hulp zorgen dat Bedrijfseconomie weer leuker wordt voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles Bedrijfseconomie bij De Bijlesgroep!

Een erkend bijlesinstituut.

De Bijlesgroep is lid van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi). Als instituut word je niet zomaar lid van deze vereniging. Om lid te worden van dit kwaliteitsinstituut toetst de LVSi haar leden op een aantal pedagogische kwaliteitseisen, betrouwbaarheid en veiligheid. Het allerbelangrijkste is daarbij dat het instituut een omgeving creëert waar de leerling zich op z’n gemak voelt, vertrouwen krijgt en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De LVSi is de enige instelling in Nederland die op onafhankelijke wijze zekerheid en controle biedt omtrent de kwaliteit van studiebegeleiding. Ook biedt de vereniging de enige onafhankelijke klachtencommissie voor klanten. Als je kiest voor een aangesloten instituut, dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meld je direct aan voor bijles Bedrijfseconomie.

Meld je kind vandaag nog aan voor bijles Bedrijfseconomie! Klik op de knop en vul binnen 1 minuut het formulier in. Weten hoe het proces precies werkt? Dat check je op de pagina ‘Hoe werkt bijles?‘. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! We helpen je graag.