Ga naar de inhoud
Ga voor die voldoende!

Bijles Maatschappijleer volgen?

Op zoek naar een bijlesdocent Maatschappijleer? Zoek niet verder! Onze bijlesdocenten steunen leerlingen van jong tot oud met Maatschappijleer op alle niveaus. We hebben geen inschrijfkosten, rekenen geen hoge maandelijkse tarieven en reageren altijd binnen 24 uur. Mogen wij jou ook helpen?

Vrijblijvend intakegesprek.

Haal het beste uit jouw kind.

Maatschappijleer leert kinderen hun rechten en verantwoordelijkheden kennen. Het helpt leerlingen met het krijgen van een beter begrip van onze samenleving. Kinderen maken kennis met democratie, recht, burgerschap en actuele maatschappelijke vraagstukken.

Sommige leerlingen hebben extra ondersteuning nodig om de lesstof van maatschappijleer goed te kunnen begrijpen en integreren in het dagelijks leven. Vaak is een herhaling van de lesstof het enige wat jouw kind nodig heeft om beter te scoren voor maatschappijleer. Door les te volgen bij een van onze bijlesleraren Maatschappijleer, krijgt jouw kind de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft.

Benieuwd hoe we jouw kind kunnen ondersteunen? Op deze pagina vertellen we je meer over Maatschappijleer bijles bij de Bijlesgroep.

Aan huis en online.

Onze bijlesleraren bieden landelijk Maatschappijleer bijles aan jong en oud. Kom langs bij een van onze locaties in Haarlem of Alkmaar, of spreek af aan huis of online. Met kwalitatieve één op één bijles geef je jouw kind de extra hulp die hij of zij nodig heeft.

Online bijles.

Wist je dat we online bijles Maatschappijleer in de meeste gevallen binnen 24 uur koppelen? Jouw docent stuurt je dan meteen een appje om de eerste bijles in te plannen! Na de eerste bijles nemen we contact met je op om te bespreken hoe het ging.

Bijles aan huis.

Onze docenten Maatschappijleer wonen overal in het land. Grote kans dat er iemand bij jou in de buurt woont! Aanvragen voor bijles aan huis plaatsen we, afhankelijk van de locatie, binnen twee dagen. Als dit langer duurt nemen we contact met je op.

Bijles op locatie.

Is er een plek die goed uitkomt voor jou en de docent? Dan kan je daar ook afspreken! We geven regelmatig bijles op een school of bij de bibliotheek om de hoek. Je bent ook altijd welkom om bijles te volgen op een van onze vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Een individueel plan van aanpak.

Ieder kind kampt met zijn of haar eigen valkuilen tijdens het leren. Hoe jouw kind het beste ondersteund kan worden, is afhankelijk van de unieke behoeften van jouw kind. Onder begeleiding van onze bijlesdocenten Maatschappijleer, ontdekt jouw kind welke manier van leren het beste bij hem of haar past.

Om deze reden werken wij met flexibele studiedagen en uren. Waar de ene leerling genoeg heeft aan twee lessen per maand, heeft de andere leerling baat bij drie lessen per week. Dit stemt iedere leerling (en ouder) individueel af met zijn of haar bijlesdocent. Hierdoor betaal je alleen voor de lessen die je nodig hebt.

Wat zijn de voordelen van bijles Maatschappijleer?

  • Samen met de bijlesleraar Maatschappijleer vergroot jouw kind zijn of haar kritisch denkvermogen. Dit helpt kinderen om later een actieve rol te spelen in de maatschappij. 
  • Bijles versterkt de studievaardigheden van jouw kind. Tijdens bijles Maatschappijleer leert jouw kind naast de kennis over het vak, ook zichzelf beter kennen. Bijles vergroot hiermee de zelfstandigheid, het kritisch denkvermogen en de planvaardigheden van jouw zoon of dochter. 
  • Onze bijlesleraren Maatschappijleer stemmen zich af op het tempo van jouw kind. Hiermee voorkomen we stress en vergroten we het leerplezier. 
  • Bijles vergroot het zelfvertrouwen van je kind. Door extra uitleg en voldoende ruimte voor vragen, komt jouw kind weer tot bloei.

Maatschappijleer docenten van De Bijlesgroep

De Bijlesgroep werkt samen met een groot aantal Maatschappijleer bijlesleraren die klaarstaan om jouw kind te begeleiden. Vanuit huis of online, ondersteunen onze bijlesleraren jouw kind aan de hand van zijn of haar schoolboeken en lesmethodes. Leg de lesboeken klaar en starten maar!

Alle bijlesleraren zijn door een strenge selectieprocedure gekomen. Elk profiel wordt zorgvuldig gescreend en alle eerdere ervaring wordt tijdens het koppelen meegenomen. Zo zorgen we er altijd voor dat je kind wordt geholpen door iemand met kennis van zaken. De voortgang wordt bijgehouden in ons eigen leerlingvolgsysteem – na elke bijles ontvang je een lessamenvatting van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

Meer weten?

Meld je kind vandaag nog aan! Verhoog de kansen van je kind: ondersteun jouw zoon of dochter met bijles Maatschappijleer! Zo biedt je jouw kind een groter opleidingsaanbod en betere toekomstige banen. Beter begrip zorgt er ook voor dat het vak weer leuk wordt! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen bespreken we hoe we jouw kind het beste vooruit kunnen helpen. We plannen direct een eerste bijles in, zodat jouw kind zo snel mogelijk kan ervaren wat een persoonlijk bijlesdocent hem of haar kan brengen.

Waarom Maatschappijleer bijles bij De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep biedt bijles in het hele land tijdens het hele schooljaar – zelfs in de vakantie zijn we gewoon geopend. Onze Maatschappijleer docenten wonen overal in Nederland. Hierdoor is er altijd wel iemand bij jou in de buurt. Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een van onze ervaren bijlesdocenten. Je kan betalen per losse bijles, of kiezen voor een voordeelpakket. Bij De Bijlesgroep betaal je geen inschrijfkosten en kies je zelf hoe wij jou helpen. Onze klantenservice is elke dag tot 21:00 bereikbaar en we geven altijd binnen 24 uur antwoord!

Ben je overtuigd van wat De Bijlesgroep voor jouw kind kan betekenen? Wil je met onze hulp zorgen dat Maatschappijleer weer leuker wordt voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles Maatschappijleer bij De Bijlesgroep!

Een erkend bijlesinstituut.

De Bijlesgroep is lid van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi). Als instituut word je niet zomaar lid van deze vereniging. Om lid te worden van dit kwaliteitsinstituut toetst de LVSi haar leden op een aantal pedagogische kwaliteitseisen, betrouwbaarheid en veiligheid. Het allerbelangrijkste is daarbij dat het instituut een omgeving creëert waar de leerling zich op z’n gemak voelt, vertrouwen krijgt en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De LVSi is de enige instelling in Nederland die op onafhankelijke wijze zekerheid en controle biedt omtrent de kwaliteit van studiebegeleiding. Ook biedt de vereniging de enige onafhankelijke klachtencommissie voor klanten. Als je kiest voor een aangesloten instituut, dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meld je direct aan voor bijles Maatschappijleer.

Meld je kind vandaag nog aan voor bijles Maatschappijleer! Klik op de knop en vul binnen 1 minuut het formulier in. Weten hoe het proces precies werkt? Dat check je op de pagina ‘Hoe werkt bijles?‘. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! We helpen je graag.