Ga naar de inhoud
Wel zo transparant.

Echte ervaringen van ouders en leerlingen.

We hechten veel waarde aan de mening van ouders en leerlingen. Je kan onze reviews bekijken op Trustpilot en Google – hieronder hebben we ook een paar reviews geplaatst van ouders. Naast deze openbare kanalen hebben we ook een intern reviewsysteem waarmee we de kwaliteit van onze bijlessen dagelijks kunnen monitoren.

Terugbelverzoek:

Ervaringen


Yvonne, moeder Djouke – 1 HAVO

Wij zijn heel blij en enthousiast over De Bijlesgroep! Het contact en de snelheid van handelen vonden wij heel prettig. Een gedreven jong team! We werden snel en goed gehoord en geholpen met een flexibele begeleider die alles kon en wist en bovenal huiswerk en leerwerk weer leuk maakte voor onze dochter. We gaan graag door met deze enthousiaste jonge groep!

Sema, moeder Lara – 4 VWO

Wij hebben vanaf afgelopen schooljaar hulp ingeschakeld van de bijlesgroep voor onze dochter. Wij kregen zeer snel een intake met David. Onze dochter kreeg bijles voor de vakken Natuurkunde en Wiskunde B voor 4e jaar VWO. Door perfecte hulp en duidelijke uitleg van Wolf staat mijn dochter een perfecte gemiddelde voor beiden vakken op haar eindrapport. Zijn altijd vriendelijk en erg hulpzaam.

Ellen, moeder Dee – 4 HAVO

Het contact met David die alles coördineert is helder, vlot en vriendelijk. Ook met Wolf, die onze dochter bijles geeft in Natuurkunde en Wiskunde (H4). De eerste bijles was de dag voorafgaand aan een toets met direct resultaat. Wij zijn heel blij met De Bijlesgroep. Handig zijn ook de pakketten die ze aanbieden en de betaalinks die je ontvangt. Gewoon goed geregeld.

Rianne, moeder Nova – 4 HAVO

Wat een leuk en professioneel bedrijf hebben David en Tomas opgericht! De laatste weken van het schooljaar van 4 naar 5 havo werd het toch wat spannend voor mijn dochter. Een telefoontje met David en het balletje ging rollen; op de meest onmogelijke tijden 😉 wist hij bijles te organiseren of zelf te geven. David zelf was favoriet door zijn heldere en geduldige uitleg. En ja hoor; ze is over naar 5 HAVO. Echt mede dankzij deze toppers! Dank jullie wel bijlesgroep en we zien elkaar zéker volgend jaar.

Annemiek, moeder Gijs – 5 HAVO

Wij hebben de Bijlesgroep ingeschakeld voor bijles wiskunde A voor onze zoon. De Bijlesgroep reageerde snel en hadden ook snel een docent beschikbaar. Deze docent kwam bij ons thuis wat voor onze zoon prettig was. Er is een mogelijkheid om te kijken of het klinkt tussen de leerling en docent. Dit wordt ook nagevraagd door de Bijlesgroep. Wolf was flexibel in zijn mogelijkheden en gaf na elke les een up date wat ze hadden gedaan. Wolf is een vriendelijke en rustige docent. Handig dat je een pakket kunt afnemen maar ook losse uren. Als je uren over hebt dan kun je deze uren meenemen naar het nieuwe schooljaar. Al met al een prettige ervaring!

Zerrin, moeder Sezer – 1 VWO

Mijn zoon had met spoed hulp nodig voor zijn Nederlands toets die de volgende dag afgenomen zou worden. 18.00 gebeld en er werd gelijk iemand voor hem geregeld om 19.50. Docent Wolf heeft mijn zoontje enorm goed geholpen. Professioneel en heeft geduld. Nogmaals dank voor jullie hulp 🙂

Irene, moeder Dieudonnee – 5 HAVO

Altijd direct antwoord, hele prettige samenwerking. De lessen hebben enorm geholpen. Professioneel, duidelijke, structuur, kennis en open voor inbreng en flexibel qua tijden en dagen. We hebben een top docente, Julie is een hele fijne meid.

Kim, moeder Joël – 2 VMBO KBL

Er wordt snel gereageerd op WhatsApp berichten, zelfs in avonduren. Heel fijn! De lessamenvattingen die na de huiswerkbegeleiding worden gestuurd zijn fijn om te lezen. Er wordt ook toegelicht wanneer er aandachtspunten zijn, zodat we hier thuis mee aan de slag kunnen.

Kim, moeder Lisa – 4 VMBO

Snelle reactie, gelijk actie, prima bijles.

Arco, vader Raina – Groep 7

Na to the point gesprek over wat voor hulp we zochten, meteen goede match gevonden voor bijles voor onze dochter.

Sabina, moeder Rasmus – 4 HAVO

Snelle reactie op mijn aanvraag en snel iemand die bijles kon geven. Van andere organisaties kreeg ik pas na een week of langer een reactie en zaten ze vol

Marcel, vader Nienke – 4 VMBO

Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Leuke jonge mensen die met veel plezier en toewijding helpen bij de huiswerkbegeleiding. Vragen worden snel beantwoord. Kortom, een aanrader als je op zoek bent naar huiswerkbegeleiding en bijlessen.

Samira, moeder Yassine – 3 VMBO TL

Wij zijn zeer tevreden over de bijlessen van onze zoon! Vanwege de Corona pandemie is onze zoon enorm achteruit gegaan in zijn prestaties met wiskunde en economie, hij had veel moeite met de online lessen en kon hierdoor moeilijk mee komen. Nadat de leerlingen “eindelijk” weer naar school mochten stonden al vrij snel de eerste toetsweken voor de deur! Door de enorme achterstand en veel (Corona) uitval van leerkrachten stond onze zoon er gemiddeld niet best voor, maar ook was zijn zelfvertrouwen hierdoor enorm achteruit gegaan. Na zijn eerste toetsenweek hebben wij direct hulp gezocht en kwamen wij bij bijles – docent Tomas terecht. Tomas heeft onze zoon enorm goed begeleid en geholpen. Doordat Tomas veel geduld heeft, flexibel is en net zolang uitlegt/doorgaat totdat je kind het begrijpt is een onvoldoende behalen eigenlijk niet meer mogelijk! Onze zoon is, mede door Tomas met ruime voldoendes over naar zijn examen jaar! Zo heeft hij wiskunde afgesloten met gemiddeld een 8,1 en economie met een gemiddelde van een 7,8. Naast de goede begeleiding en de fijne uitleg is het zelfvertrouwen van onze zoon ook weer volledig terug.

Leonie, moeder Floris – 4 VWO

Onze zoon stond op blijven zitten voor de meivakantie (vier gymnasium). We hadden goede verhalen gehoord over de kwaliteit van de bijles en vriendelijke bijles docenten van De Bijlesgroep. Onze zoon wilde in eerste instantie geen hulp (‘ik red mij wel en ik heb al steunles op school’). Toch heeft hij een proefbijles Grieks en scheikunde bij docenten Tomas en Tirsa gevolgd. Later regelde hij zonder overleg extra online lessen omdat hij een paar trucjes leerde die heel handig bleken tijdens de eerste toets na de start van de bijles. Onze zoon is met hakken over de sloot over gegaan mede dankzij de bijlessen, beide vakken zijn ruim een punt gestegen. De eigenaar van De Bijlesgroep reageert snel en denkt mee. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is gunstig. Voor zijn broertje en zusje komen we zeker terug bij De Bijlesgroep.

Willem, vader Lieke – 3 VMBO TL

Wij zijn ontzettend tevreden en blij over hoe David dit bedrijf runt. Hij is goed te bereiken, ontzettend beleeft en hulpvaardig. Checkt of we tevreden zijn over de leraar en past zijn geleverde diensten aan op onze wensen. Wij hebben Wolf als bijles leraar engels. Wat een ontzettende vriendelijke beleefde jongen. Weet heel goed waar hij mee bezig is. Kan puber brein motiveren om meer aan engels te doen. Hij speelt heel goed in op de behoefte van onze dochter. Alles gaat in overleg. Nog belangrijk te noemen is dat Wolf en David zich goed aan de gemaakte afspraken houden. Kortom wij raden de Bijlesgroep van harte aan.