Ga naar de inhoud

Meld je hier aan!

Selecteer eerst de dienst…

Volledig vrijblijvend, geen inschrijfkosten*

Voordat je gaat!

Kom je er niet helemaal uit? Laat hier jouw naam en jouw telefoonnummer achter, dan bellen we je vandaag nog terug. Je zit nergens aan vast.

Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden

Wat is het verschil?

Bijles.

Met bijles van De Bijlesgroep krijgt je kind één-op-één bijles van een persoonlijke bijlesdocent, die extra uitleg geeft over een vak en helpt met voorbereiden op toetsen. We geven bijles voor de basis- en middelbare school.

Huiswerkbegeleiding.

Tijdens de huiswerkbegeleiding kan je kind vragen stellen en helpen de begeleiders met het huis- en leerwerk. We controleren of je kind alles goed kent en houden je na elke middag op de hoogte.

Iets anders.

Staat het hier niet tussen? Ga naar de juiste pagina van de dienst, dan kan je je daar direct aanmelden. Kom je er niet uit? Bel ons vooral op 023-2078008 of stuur een mailtje naar info@debijlesgroep.nl, dan reageren we binnen 24 uur!

Bekend van onder andere:

Brand Image
Brand Image
Brand Image
Brand Image

Aanmelden bij De Bijlesgroep is vrijblijvend en heel eenvoudig.

Als je het formulier hebt ingevuld, ontvang je een bevestigingsemail. Ondertussen gaan wij meteen aan de slag om de perfecte bijlesdocent te koppelen! Als we iemand hebben gekoppeld, sturen we je een mailtje. De bijlesdocent neemt vervolgens contact met je op om de eerste bijles te plannen.

Goed om te weten: als je je hebt aangemeld voor huiswerkbegeleiding, nemen we altijd telefonisch contact met je op om het verder te bespreken. Bij bijles doen we dit alleen als we aanvullende vragen hebben.