Ga naar de inhoud
Bij jou thuis of online.

Bijles Geschiedenis volgen?

Op zoek naar een bijlesdocent Geschiedenis voor jouw kind? Bij de Bijlesgroep ben je aan het juiste adres! De Bijlesgroep bestaat uit een groot netwerk van bijlesdocenten Geschiedenis die jouw kind kunnen helpen. We hebben geen inschrijfkosten, rekenen geen hoge maandelijkse tarieven en reageren altijd binnen 24 uur. Mogen wij jou ook helpen?

Vrijblijvend intakegesprek.

Haal het beste uit jouw kind.

Geschiedenis is een waardevol schoolvak. Het helpt kinderen met het krijgen van een dieper begrip van historische gebeurtenissen. Daarnaast vullen leerlingen tijdens geschiedenisles hun rugzak met een grote dosis algemene kennis.

Sommige leerlingen hebben aan de wekelijkse Geschiedenis lessen niet voldoende om de lesstof volledig tot zich te nemen. Waar dit aan ligt verschilt per leerling: Waar de een moeite heeft met het onthouden van de lesstof, heeft de ander moeite met het formuleren van antwoorden op open vragen tijdens toetsmomenten. Waar het probleem bij jouw kind ligt, ontdek je tijdens Geschiedenis bijles. Samen met onze Geschiedenis bijlesleraren, ontdekt jouw kind wat hij nodig heeft om weer vooruit te komen.

Benieuwd hoe we jouw kind kunnen helpen? Op deze pagina lees je alles over Geschiedenis bijles bij de Bijlesgroep.

Aan huis en online.

De Bijlesgroep heeft toegang tot een groot netwerk Geschiedenis bijlesleraren, die klaar staan om jouw kind te helpen. Kom langs bij een van onze locaties in Haarlem of Alkmaar, of volg bijles aan huis.

Volgt jouw kind liever online les? Dat kan! Onze docenten geven naast les op locatie, ook bijles op afstand. Zonder extra reistijd, start jouw kind met de bijles vanuit jullie eigen woon- of slaapkamer. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook kosten!

Online bijles.

Wist je dat we online bijles Geschiedenis in de meeste gevallen binnen 24 uur koppelen? Jouw persoonlijke docent voor Geschiedenis stuurt je dan meteen een appje om de eerste bijles in te plannen! Na de eerste bijles nemen we contact met je op om te bespreken hoe het ging. Een goede klik is natuurlijk belangrijk!

Bijles aan huis.

Onze docenten Geschiedenis wonen overal in het land. Grote kans dat er iemand bij jou in de buurt woont! Aanvragen voor bijles aan huis plaatsen we, afhankelijk van de locatie, binnen twee dagen. Als dit langer duurt nemen we contact met je op om de situatie te bespreken.

Bijles op locatie.

Is er een plek die goed uitkomt voor jou en de docent? Dan kan je daar ook afspreken! We geven regelmatig bijles op een school of bij de bibliotheek om de hoek. Je bent ook altijd welkom om bijles te volgen op een van onze vestigingen in Haarlem en Alkmaar. Dit kan je vooraf aangeven in het formulier.

Een individueel plan van aanpak.

Wij geloven in een individueel plan van aanpak: ieder kind worstelt met zijn of haar eigen knelpunten. Om deze reden heeft ieder individu baat bij een andere manier van leren en oefenen. Onze bijlesdocenten Geschiedenis stemmen zich af op de unieke behoeften van jouw kind. Samen met de bijlesdocent ontdekt jouw kind waar zijn of haar krachten en valkuilen liggen.

Ook de frequentie van de lessen wordt bepaald door jullie: onze bijlesleraren werken daarom met een flexibel lesprogramma. Waar de ene leerling drie keer per week les volgt, heeft de ander genoeg aan een maandelijkse opfrisles. Jouw kind volgt bijles volgens zijn of haar eigen planning en behoefte.

Wat zijn de voordelen van Geschiedenis bijles?

  • Geschiedenis bijles ondersteunt jouw kind bij het krijgen van een dieper begrip van historische gebeurtenissen en concepten. Dit helpt jouw  kind met het leggen van verbanden tussen verschillende historische periodes en gebeurtenissen. 
  • Jouw kind krijgt het vertrouwen in zichzelf terug: tijdens de Geschiedenis bijles leert je kind zijn sterke kanten kennen. Leerlingen ontdekken meer te kunnen dan ze zelf denken, zolang ze zich afstemmen op hun eigen leerstrategieën!
  • Leer stressvrij! Onze Geschiedenis bijlesleraren stemmen zich af op het tempo en de behoeften van jouw kind. 
  • Versterk de algemene studievaardigheden van je kind. Tijdens Geschiedenis bijles leert je kind effectief studeren, samenvatten en analytisch denken.

Geschiedenis docenten van De Bijlesgroep

De Bijlesgroep heeft toegang tot een landelijk netwerk van Geschiedenis leraren. Aan huis of via ons eigen online leerplatform helpen onze bijlesleraren dagelijks leerlingen met het verbeteren van algemene Geschiedenisvaardigheden. Woon je in de buurt van Haarlem of Alkmaar? Neem dan een kijkje bij een van onze locaties. Jullie zijn van harte welkom!

Alle bijlesleraren zijn door een strenge selectieprocedure gekomen. Elk profiel wordt zorgvuldig gescreend en alle eerdere ervaring wordt tijdens het koppelen meegenomen. Zo zorgen we er altijd voor dat je kind wordt geholpen door iemand met kennis van zaken. De voortgang wordt bijgehouden in ons eigen leerlingvolgsysteem – na elke bijles ontvang je een lessamenvatting van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

Meer weten?

Meld je kind vandaag nog aan voor bijles Geschiedenis! Onvoldoendes zijn vanaf nu verleden tijd… Aan de hand van een vrijblijvend telefonisch intakegesprek, bespreken wij hoe we jouw zoon of dochter het beste kunnen helpen. We plannen direct een eerste bijles in, zodat jouw kind zo snel mogelijk kan ervaren wat een persoonlijk bijlesdocent hem of haar kan brengen.

Waarom Geschiedenis bijles bij De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep biedt bijles in het hele land tijdens het hele schooljaar – zelfs in de vakantie zijn we gewoon geopend. Onze Geschiedenis docenten wonen overal in Nederland. Hierdoor is er altijd wel iemand bij jou in de buurt. Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een van onze ervaren bijlesdocenten. Je kan betalen per losse bijles, of kiezen voor een voordeelpakket. Bij De Bijlesgroep betaal je geen inschrijfkosten en kies je zelf hoe wij jou helpen. Onze klantenservice is elke dag tot 21:00 bereikbaar en we geven altijd binnen 24 uur antwoord!

Ben je overtuigd van wat De Bijlesgroep voor jouw kind kan betekenen? Wil je met onze hulp zorgen dat Geschiedenis weer leuker wordt voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles Geschiedenis bij De Bijlesgroep!

Een erkend bijlesinstituut.

De Bijlesgroep is lid van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi). Als instituut word je niet zomaar lid van deze vereniging. Om lid te worden van dit kwaliteitsinstituut toetst de LVSi haar leden op een aantal pedagogische kwaliteitseisen, betrouwbaarheid en veiligheid. Het allerbelangrijkste is daarbij dat het instituut een omgeving creëert waar de leerling zich op z’n gemak voelt, vertrouwen krijgt en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De LVSi is de enige instelling in Nederland die op onafhankelijke wijze zekerheid en controle biedt omtrent de kwaliteit van studiebegeleiding. Ook biedt de vereniging de enige onafhankelijke klachtencommissie voor klanten. Als je kiest voor een aangesloten instituut, dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meld je direct aan voor bijles Geschiedenis.

Meld je kind vandaag nog aan voor bijles Geschiedenis! Klik op de knop en vul binnen 1 minuut het formulier in. Weten hoe het proces precies werkt? Dat check je op de pagina ‘Hoe werkt bijles?‘. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! We helpen je graag.