Ga naar de inhoud
Bij jou thuis of online.

Bijles Engels volgen?

Op zoek naar een bijlesdocent Engels? De deskundige bijlesdocenten van de Bijlesgroep geven bijles Engels aan jong en oud! De Bijlesgroep bestaat uit een groot netwerk van bijlesdocenten Engels die jouw kind kunnen helpen. We hebben geen inschrijfkosten, rekenen geen hoge maandelijkse tarieven en reageren altijd binnen 24 uur. Mogen wij jou ook helpen?

Vrijblijvend intakegesprek.

Haal het beste uit jouw kind.

Engels is een van de belangrijkste vakken op de middelbare school. Het is daarom verstandig om een laag gemiddelde zo snel mogelijk te verhogen. Voor sommige leerlingen is het volgen van reguliere Engels lessen niet voldoende om de stof goed te begrijpen. Vaak is een afgestemde uitleg met extra tussenstappen precies wat jouw kind nodig heeft om weer vooruit te komen.

In dit geval kan Engels bijles een uitkomst bieden. Bij onze Engels bijlesleraren krijgt jouw kind de persoonlijke aandacht die hij of haar nodig heeft.

Benieuwd wat we voor jouw kind kunnen betekenen? Op deze pagina lees je alles over bijles Engels bij de Bijlesgroep.

Aan huis en online.

Onze bijlesdocenten geven Engels bijles door het hele land. Kom langs bij een van onze locaties in Haarlem of Alkmaar, of ontvang bijles aan huis. Volgt jouw kind liever online les? Ook dat kan! Een groot deel van onze docenten geeft ook les op afstand. Dit scheelt niet alleen reistijd, maar ook kosten.

Online bijles.

Wist je dat we online bijles Engels in de meeste gevallen binnen 24 uur koppelen? Jouw docent stuurt je dan meteen een appje om de eerste bijles in te plannen! Na de eerste bijles nemen we contact met je op om te bespreken hoe het ging.

Bijles aan huis.

Onze docenten Engels wonen overal in het land. Grote kans dat er iemand bij jou in de buurt woont! Aanvragen voor bijles aan huis plaatsen we, afhankelijk van de locatie, binnen twee dagen. Als dit langer duurt nemen we contact met je op om de situatie te bespreken.

Bijles op locatie.

Is er een plek die goed uitkomt voor jou en de docent? Dan kan je daar ook afspreken! We geven regelmatig bijles op een school of bij de bibliotheek om de hoek. Je bent ook altijd welkom om bijles te volgen op een van onze vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Een individueel plan van aanpak.

De Bijlesgroep gelooft in een individueel plan van aanpak: ieder kind heeft baat bij een andere manier van leren. Onze bijlesdocenten Engels stemmen zich af op jouw kind en sluiten zich aan bij zijn of haar unieke behoeften. Samen met de bijlesdocent ontdekt jouw kind wat zijn of haar krachten en valkuilen zijn, waar vervolgens gericht aan gewerkt wordt tijdens de bijlesuren.

Ook de frequentie van de lessen wordt, in overleg, bepaald door de leerling en leraar. Waar de ene leerling twee keer per week les volgt, heeft de ander genoeg aan één les om de week. Jouw kind volgt bijles volgens zijn of haar eigen planning en behoefte.

Wat zijn de voordelen van bijles Engels?

  • Samen met de bijlesleraar Engels vergroot jouw kind zijn taalvaardigheid. Jouw kind leert zich zowel schriftelijk als mondeling beter uit te drukken in de Engelse taal. 
  • Vergroot het zelfvertrouwen van je kind! Tijdens de Engels bijlessen zal het taalniveau van je kind stapsgewijs verbeteren. Dit helpt leerlingen om zich comfortabeler te voelen tijdens de Engelse lessen op school. 
  • Onze bijlesleraren Engels stemmen zich af op de behoefte en tempo van jouw kind. Wij streven naar stressvrij leren!
  • Verbeter de carrièrekansen van je kind. Veel opleidingen op het MBO, HBO en de  universiteit vereisen goede Engelse vaardigheden.

Engels docenten van De Bijlesgroep

De Bijlesgroep werkt samen met een groot aantal Engels bijlesleraren die klaarstaan om jouw kind te begeleiden. Vanuit huis of online via ons eigen leerplatform, ondersteunen onze bijlesleraren Engels jouw kind aan de hand van zijn of haar schoolboeken en lesmethodes. Leg de lesboeken klaar en starten maar! Onze bijlesleraren helpen leerlingen met het ontwikkelen van Engelse lees- en spreekvaardigheden.

Alle bijlesleraren zijn door een strenge selectieprocedure gekomen. Elk profiel wordt zorgvuldig gescreend en alle eerdere ervaring wordt tijdens het koppelen meegenomen. Zo zorgen we er altijd voor dat je kind wordt geholpen door iemand met kennis van zaken. De voortgang wordt bijgehouden in ons eigen leerlingvolgsysteem – na elke bijles ontvang je een lessamenvatting van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

Meer weten?

Meld je kind vandaag nog aan! Verhoog de opleidingskansen van je kind en maak school weer leuker door het verbeteren van zijn of haar Engels niveau. Stuur ons vandaag nog een bericht voor het inplannen van een vrijblijvend intakegesprek. Samen bespreken we hoe we jouw zoon of dochter weer tot bloei laten komen! We plannen direct een eerste bijles in, zodat jouw kind zo snel mogelijk kan ervaren wat een persoonlijk bijlesdocent hem of haar kan brengen.

Waarom Engels bijles bij De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep biedt bijles in het hele land tijdens het hele schooljaar – zelfs in de vakantie zijn we gewoon geopend. Onze Engels docenten wonen overal in Nederland. Hierdoor is er altijd wel iemand bij jou in de buurt. Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een van onze ervaren bijlesdocenten. Je kan betalen per losse bijles, of kiezen voor een voordeelpakket. Bij De Bijlesgroep betaal je geen inschrijfkosten en kies je zelf hoe wij jou helpen. Onze klantenservice is elke dag tot 21:00 bereikbaar en we geven altijd binnen 24 uur antwoord!

Ben je overtuigd van wat De Bijlesgroep voor jouw kind kan betekenen? Wil je met onze hulp zorgen dat Engels weer leuker wordt voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles Engels bij De Bijlesgroep!

Een erkend bijlesinstituut.

De Bijlesgroep is lid van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi). Als instituut word je niet zomaar lid van deze vereniging. Om lid te worden van dit kwaliteitsinstituut toetst de LVSi haar leden op een aantal pedagogische kwaliteitseisen, betrouwbaarheid en veiligheid. Het allerbelangrijkste is daarbij dat het instituut een omgeving creëert waar de leerling zich op z’n gemak voelt, vertrouwen krijgt en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De LVSi is de enige instelling in Nederland die op onafhankelijke wijze zekerheid en controle biedt omtrent de kwaliteit van studiebegeleiding. Ook biedt de vereniging de enige onafhankelijke klachtencommissie voor klanten. Als je kiest voor een aangesloten instituut, dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meld je direct aan voor bijles Engels.

Meld je kind vandaag nog aan voor bijles Engels! Klik op de knop en vul binnen 1 minuut het formulier in. Weten hoe het proces precies werkt? Dat check je op de pagina ‘Hoe werkt bijles?‘. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! We helpen je graag.