Ga naar de inhoud
Bij jou thuis of online.

Bijles Duits volgen?

Op zoek naar een kwalitatieve bijlesdocent Duits? Lees hier wat wij voor jouw kind kunnen betekenen. De Bijlesgroep bestaat uit een groot netwerk van bijlesdocenten Duits die jouw kind kunnen helpen. We hebben geen inschrijfkosten, rekenen geen hoge maandelijkse tarieven en reageren altijd binnen 24 uur. Mogen wij jou ook helpen?

Vrijblijvend intakegesprek.

Haal het beste uit jouw kind.

De Duitse taal wordt door veel leerlingen als een moeilijke taal ervaren. Door de complexe grammatica regels en de eindeloze hoeveelheid naamvallen, worstelen veel leerlingen met het begrijpen en leren van de Duitse taal.

Voor veel leerlingen is het volgen van Duits lessen op school onvoldoende om de lesstof goed te begrijpen. In veel gevallen is een rustige uitleg met veel herhaling precies wat jouw kind nodig heeft om weer vooruit te komen! In dit geval kan bijles Duits een uitkomst bieden. Onze bijlesdocenten Duits geven jouw kind de persoonlijke aandacht die zij of hij nodig heeft.

Nieuwsgierig wat we voor jouw kind kunnen betekenen? Op deze pagina lees je alles over bijles Duits bij de Bijlesgroep.

Aan huis en online.

De bijlesdocenten van De Bijlesgroep geven landelijk bijles Duits aan kinderen van jong tot oud. Neem een kijkje bij een van onze locaties in Haarlem en Alkmaar, volg bijles aan huis of ontvang online bijles via ons online leerplatform.

Twijfel je wat het beste bij jouw kind past? Neem dan contact met ons op! Wij denken graag met je mee.

Online bijles.

Wist je dat we online bijles Duits in de meeste gevallen binnen 24 uur koppelen? Jouw docent stuurt je dan meteen een appje om de eerste bijles in te plannen! Na de eerste bijles nemen we contact met je op om te bespreken hoe het ging.

Bijles aan huis.

Onze docenten Duits wonen overal in het land. Grote kans dat er iemand bij jou in de buurt woont! Aanvragen voor bijles aan huis plaatsen we, afhankelijk van de locatie, binnen twee dagen. Als dit langer duurt nemen we contact met je op om de situatie te bespreken.

Bijles op locatie.

Is er een plek die goed uitkomt voor jou en de docent? Dan kan je daar ook afspreken! We geven regelmatig bijles op een school of bij de bibliotheek om de hoek. Je bent ook altijd welkom om bijles te volgen op een van onze vestigingen in Haarlem en Alkmaar.

Een individueel plan van aanpak.

Wij geloven dat ieder kind uniek is. Daarom heeft iedere leerling baat bij een uniek plan van aanpak, afgestemd op zijn of haar manier van leren. Onze bijlesdocenten Duits sluiten zich aan bij de behoeften van jouw kind. Op deze manier ontdekt jouw kind samen met de docent wat zijn of haar krachten en valkuilen zijn, waar vervolgens gericht aan gewerkt wordt.

Hoeveel lessen Duits jouw kind volgt, is afhankelijk van zijn of haar eigen behoefte. Waar het ene kind genoeg heeft aan enkele lessen per maand, heeft de andere leerling baat bij twee lessen per week. Je betaalt hierdoor alleen voor de lessen die jouw kind nodig heeft!

Wat zijn de voordelen van bijles Duits?

  • Samen met de bijlesleraar Duits vergroot jouw kind zijn of haar taalvaardigheid. Jouw kind leert zich zowel mondeling, als schriftelijk beter uit te drukken in de Duitse taal.
  • Onze bijlesleraren Duits stemmen zich af op de behoeften en het tempo van jouw kind. Hiermee streven we naar stressvrij leren!
  • Zie jouw kind weer tot bloei komen! Tijdens de bijlessen Duits, ziet jouw kind zijn of haar taalvaardigheden langzaam groeien. Hierdoor krijgt jouw kind opnieuw vertrouwen in het eigen kunnen. 
  • Verbeter de toekomstige carrièrekansen van je kind. Bij veel opleidingen, van MBO tot universiteit, is het beheersen van meerdere talen een pré!

Duits docenten van De Bijlesgroep

De Bijlesgroep werkt samen met een groot aantal bijlesleraren Duits die klaarstaan om jouw kind te begeleiden. Vanuit huis of online, ondersteunen onze bijlesleraren jouw kind met het ontwikkelen van Duitse spreek- en leesvaardigheden. Leg de lesboeken klaar en starten maar!

Alle bijlesleraren zijn door een strenge selectieprocedure gekomen. Elk profiel wordt zorgvuldig gescreend en alle eerdere ervaring wordt tijdens het koppelen meegenomen. Zo zorgen we er altijd voor dat je kind wordt geholpen door iemand met kennis van zaken. De voortgang wordt bijgehouden in ons eigen leerlingvolgsysteem – na elke bijles ontvang je een lessamenvatting van de voortgang. Zo ben je altijd op de hoogte van de ontwikkeling.

Meer weten?

Meld je kind vandaag nog aan! Verhoog de kansen van jouw kind en maak school weer leuker, door het verbeteren van zijn of haar Duits! Zo biedt je jouw zoon of dochter een toekomst met een goed ontwikkelde communicatie. Aan de hand van een vrijblijvend telefonisch intakegesprek, bespreken wij hoe we jouw zoon of dochter het beste kunnen helpen. We plannen direct een eerste bijles in, zodat jouw kind zo snel mogelijk kan ervaren wat een persoonlijk bijlesdocent hem of haar kan brengen.

Waarom bijles Duits bij De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep biedt bijles in het hele land tijdens het hele schooljaar – zelfs in de vakantie zijn we gewoon geopend. Onze Duits docenten wonen overal in Nederland. Hierdoor is er altijd wel iemand bij jou in de buurt. Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een van onze ervaren bijlesdocenten. Je kan betalen per losse bijles, of kiezen voor een voordeelpakket. Bij De Bijlesgroep betaal je geen inschrijfkosten en kies je zelf hoe wij jou helpen. Onze klantenservice is elke dag tot 21:00 bereikbaar en we geven altijd binnen 24 uur antwoord!

Ben je overtuigd van wat De Bijlesgroep voor jouw kind kan betekenen? Wil je met onze hulp zorgen dat Duits weer leuker wordt voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles Duits bij De Bijlesgroep!

Een erkend bijlesinstituut.

De Bijlesgroep is lid van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi). Als instituut word je niet zomaar lid van deze vereniging. Om lid te worden van dit kwaliteitsinstituut toetst de LVSi haar leden op een aantal pedagogische kwaliteitseisen, betrouwbaarheid en veiligheid. Het allerbelangrijkste is daarbij dat het instituut een omgeving creëert waar de leerling zich op z’n gemak voelt, vertrouwen krijgt en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De LVSi is de enige instelling in Nederland die op onafhankelijke wijze zekerheid en controle biedt omtrent de kwaliteit van studiebegeleiding. Ook biedt de vereniging de enige onafhankelijke klachtencommissie voor klanten. Als je kiest voor een aangesloten instituut, dan kies je voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meld je direct aan voor bijles Duits.

Meld je kind vandaag nog aan voor bijles Duits! Klik op de knop en vul binnen 1 minuut het formulier in. Weten hoe het proces precies werkt? Dat check je op de pagina ‘Hoe werkt bijles?‘. Als je nog vragen hebt mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen! We helpen je graag.