Ga naar de inhoud

De Bijlesgroep maakt onderwijs toegankelijk voor iedereen!

Bij De Bijlesgroep zijn we altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot kwalitatief hoogwaardig onderwijs. We zijn dan ook verheugd om een paar leuke updates te delen die ons dichter bij dit doel brengen.

Toegankelijke website in meerdere talen

We begrijpen hoe belangrijk het is om informatie beschikbaar te maken voor een breed publiek. Daarom hebben we onze website vernieuwd en toegankelijk gemaakt voor iedereen. Of je nu Nederlands, Engels, Spaans of een andere taal spreekt, je kunt onze website nu eenvoudig vertalen naar de taal van jouw voorkeur via het menu (aan de bovenkant). Met slechts een paar klikken kun je alle informatie in je eigen taal lezen, wat het voor zowel ouders als leerlingen gemakkelijker maakt om de juiste bijles en ondersteuning te vinden.

Uitgebreide bereikbaarheid

Naast een toegankelijke website, hebben we ook onze openingstijden verruimd. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om tijdens reguliere werktijden contact op te nemen. Daarom zijn we nu elke dag bereikbaar tot 22:00 uur. Of je nu een drukke ouder bent die ‘s avonds pas tijd heeft of een leerling die na het huiswerk nog vragen heeft, ons team staat klaar om je te helpen.

Waarom deze veranderingen?

Bij De Bijlesgroep geloven we dat iedereen de kans moet hebben om zijn of haar doelen te bereiken, ongeacht taal of tijdsbeperkingen. Door onze website in meerdere talen aan te bieden en onze bereikbaarheid te verlengen tot in de late avonduren, hopen we een positieve impact te maken!

We nodigen alle ouders, leerlingen en andere geïnteresseerden uit om deze nieuwe functies te verkennen en te profiteren van de verbeterde toegankelijkheid en service. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen de ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft.

Blijf op de hoogte

Volg onze blog en sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates en tips over hoe je het meeste uit je bijleservaring kunt halen. We zijn er trots op om deel uit te maken van jouw onderwijs carrière en kijken ernaar uit om je te helpen!

Bedankt voor je vertrouwen in De Bijlesgroep. We staan altijd voor je klaar! Heb je vragen of wil je meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.