Ga naar de inhoud

Download nu de nieuwe app van De Bijlesgroep!

De nieuwe app van De Bijlesgroep is nu beschikbaar in de Play Store en App Store! Deze gebruiksvriendelijke en modern ingerichte app is ontworpen om ouders en docenten nog beter te kunnen ondersteunen. Ouders kunnen zich aanmelden, inloggen voor bijles en/of huiswerkbegeleiding, hebben toegang tot onze blogs en kunnen direct contact opnemen met onze klantenservice. Ook voor alle docenten is dit de plek waar je alles omtrent De Bijlesgroep kan beheren. De app biedt een gestroomlijnde ervaring voor alle gebruikers die gemakkelijk toegang willen tot de diensten van De Bijlesgroep. Met deze eerste versie van de app proberen we ons onderwijsaanbod nog toegankelijker te maken voor iedereen. Download de app nu in de Play Store of App Store!

Download de app nu!

Eenvoudig inloggen

Met de De Bijlesgroep App krijg je met een paar tikken toegang tot je persoonlijke account. Zowel ouders als docenten kunnen eenvoudig inloggen om bijles en huiswerkbegeleiding te beheren. Dit maakt het volgen van de voortgang, het plannen van sessies en het communiceren met betrokkenen efficiënter dan ooit.

Blijf geïnformeerd

In de app bieden we een groot aanbod aan educatieve blogs. Deze artikelen staan vol met inzichten, tips en informatie die zowel leerlingen als ouders kunnen helpen om het beste uit het onderwijs te halen. Ook voor docenten hebben we een aparte informatiestroom gecreëerd, zodat iedereen te allen tijde op de hoogte is.

Voordelen voor iedereen

De app biedt unieke voordelen voor zowel ouders als docenten. Ouders krijgen een helder overzicht van de voortgang van hun kind en kunnen eenvoudig communiceren met bijlesdocenten. Docenten daarentegen gebruiken de app als een handige tool voor het beheren van lessen en het bijhouden van studentenvooruitgang. Download nu!

Gebruiksvriendelijke interface

De interface van de app is ontworpen met de gebruiker in gedachten. De app is intuïtief en gebruiksvriendelijk, zodat je moeiteloos kunt navigeren tussen de verschillende functies. Of je nu op zoek bent naar bijles, je sessies wilt plannen of simpelweg iets nieuws wilt leren, onze app maakt het mogelijk!

Snelle communicatie

Een van de kernfuncties van de app is de mogelijkheid om moeiteloos te communiceren met onze klantenservice. Heb je een vraag of behoefte aan ondersteuning? Via de ‘service’ functie in de app staan we direct voor je klaar. Dit zorgt voor een soepele ervaring en snelle antwoorden op al je vragen.

Download de app nu!

Vraag bijles aan of log in op jouw account. Check je saldo, zie alle ingeplande bijlessen, pas je informatie aan en blijf altijd op de hoogte.