Ga naar de inhoud

Maak kennis met Wolf

Wolf Mestrom

Ik zit nu in mijn eerste jaar History and International studies.

Mijn hobby’s zijn schaken, voetbal, formule 1, darts en poker.

Ik ben bijlesdocent, huiswerkbegeleider en vestigingsmanager. Leuk om te vermelden: ik ben er al vanaf dag één bij! De eerste bijlesaanvraag kwam helemaal uit Den Haag, dat weet ik nog heel goed. Ik heb die les toen wekelijks gegeven. Vanaf dat moment zijn we heel hard gegroeid.

Ik geef voornamelijk les in geschiedenis, Engels, Nederlands en wiskunde

Ik geef les in Haarlem en Bloemendaal. Den Haag was tóch wat te ver… 🙂

Het is altijd belangrijk om de vraag goed te lezen! Heel vaak gaat er iets fout omdat de vraag niet goed gelezen is. Ook is het belangrijk om de motivatie hoog te houden. Als je alleen maar tegen school op kijkt gaan je prestaties ook naar beneden.

Je moet altijd geduldig zijn met leerlingen. Niet iedereen kan alles even snel begrijpen, en dan is het belangrijk dat je ze de kans geeft om op hun eigen tempo naar het juiste antwoord te komen.

Je kan het mooi inplannen naast je andere activiteiten, zoals studie.

Je kan mij volgen op LinkedIn! Hier is een link.

Wolf Mestrom