Ga naar de inhoud

Maak kennis met Olivier

Olivier Van Tilt

Ik zit nu in het derde jaar en doe de studie Civiele Techniek aan de Technische Universiteit in Delft.

Ik ga graag naar de sportschool. Ik vind het interessant om de financiële markten en specifieke aandelen te volgen. Op mijn telefoon speel ik vaak korte online schaakpotjes. Ook maak ik graag denkpuzzels. Ik ben ook een echte pretparknerd, ik volg namelijk precies wat er gebeurt in de pretparkenwereld. Ik bezoek de pretparken dan ook graag. Ik vind het heerlijk om in de tuin lekker te bruinen in de zon.

Ik ben vestigingsmanager, huiswerkbegeleider en geef persoonlijke bijles.

Wiskunde, natuurkunde, biologie en scheikunde.

Haarlem en omgeving.

Vaak zijn de toetsweken erg lastig voor leerlingen. Dit komt omdat ze dan veel proefwerken moeten maken in een korte tijd. Mijn tip is om vroeg te beginnen. Maak bijvoorbeeld twee weken van de voren elke dag een sommetje voor wiskunde. Dit kost maximaal tien minuten maar zorgt ervoor dat je de stof opdeelt in kleine stukjes.

Neem de tijd met leerlingen. Zij oefenen vaak pas voor de eerste keer met de nieuwe stof. Daardoor duurt het soms even voordat het kwartje valt.

Bij de huiswerkbegeleiding heb je eigenlijk een klein klasje. Maar iedereen heeft een andere leeftijd en zit op een andere school. Dit vind ik zelf erg leuk en het begeleiding gaat daardoor niet snel vervelen. Als je heel goed bent in een specifiek vak is bijles geven erg leuk. Het is namelijk leuk om jouw kennis over te dragen aan een bijlesleerling.

Olivier van Tilt