Ga naar de inhoud

Maak kennis met Charlotte

Charlotte Hollander

Ik zit nu in het tweede jaar van mijn HBO-verpleegkunde studie met daarbij het honnoursprogramma Technische Verpleegkunde.

Mijn hobby’s zijn tekenen, lekker Netflixen en gezellig doen met m’n vrienden!

Ik ben bijlesdocente.

Ik geef les in wiskunde A (MAVO en HAVO), Nederlands (MAVO en HAVO) en ik geef bijles in het basisonderwijs.

Voornamelijk in Haarlem (Schalkwijk) en Velserbroek.

Wat ik vaak zie, vooral bij jonge kinderen, is dat ze snel afgeleid raken. Hierdoor lezen ze de vraag of de tekst niet goed genoeg en wordt er vaak een eigen draai aan geven waardoor het gegeven antwoord fout is. Mijn tip hiervoor is om echt te oefenen met het letterlijk lezen van de vraag en de tekst.

Daarnaast: om beter te worden is vooral herhaling heel belangrijk. Veel oefenen dus!

De Bijlesgroep is een hartstikke gezellige werkomgeving met veel collega’s van dezelfde leeftijd. Hierdoor is het erg gemakkelijk om aansluiting te vinden. De Bijlesgroep is een vriendenteam waarbij overleg, werk, maar ook uitjes altijd gezellig zijn en iedereen gehoord wordt!

Charlotte Hollander