Ga naar de inhoud

Maak kennis met Ashley

Ashley van den Berg

Ik ben afgestudeerd. Ik heb mijn master Beleid, Communicatie en Organisatie en bachelor Bestuur en Organisatie!

Schilderen, hockeyen, lezen en drankjes doen met vriendinnen.

Ik ben hoofdbegeleider op de locatie Cronjé in Haarlem. Daarnaast geef ik ook veel bijles!

Economie en wiskunde!

Haarlem en IJmuiden.

Leerlingen raken soms overweldigd door de hoeveelheid theorie of opgaven. Ze gaan er dan snel vanuit dat ze iets niet kunnen. Wanneer ik dit merk probeer ik ze zelfvertrouwen te geven. Dit doe ik door alles stapje voor stapje met ze te doorlopen, zodat het minder overweldigend is. Hierdoor lukt het ze wel en zien ze ook zelf in dat ze het wel kunnen. Ze zeggen dan ook vaak achteraf “Oh, het was eigenlijk heel makkelijk”.

Het voeren van informele gesprekjes is essentieel. De leerling voelt zich dan meer op zijn of haar gemak en is hierdoor gemotiveerder om aan de slag te gaan.

Het geeft veel voldoening om leerlingen te kunnen helpen. Daarnaast kan je je werktijden zelf bepalen.

Ashley van den Berg