Ga naar de inhoud

Hoe ziet een online bijles eruit?

Online bijles is een nieuw fenomeen. Sinds enkele jaren wordt bijles naast op locatie, ook via online platformen gegeven. In deze blog bespreken we hoe een online bijles vormgegeven wordt, vanuit het perspectief van een leerling. Op deze manier krijg je een beter beeld van deze manier van les volgen. 

Relaxen na je schooldag

Je schooldag is voorbij, je bent moe en je wilt naar huis. Logisch! Door online bijles te volgen, fiets je na je schooldag direct naar huis. Je pakt wat drinken, neemt iets lekkers en ploft neer op de bank. De tijd die je eerder stopte in het reizen naar je bijles locatie, besteed je nu aan een uurtje relaxen: ook belangrijk!

Je eigen plekje

In je eigen huis creëer je een eigen plekje in een kamer waar je ongestoord kunt werken. Je klapt je laptop open en je online bijles kan beginnen!

Jullie bellen via ons eigen online platform. Op je scherm verschijnt je eigen professionele bijlesleraar. Jullie kunnen direct starten met de les.

Online programma’s

De online bijlesleraren van De Bijlesgroep hebben toegang tot verschillende online bijles platformen, die je ondersteunen met het begrijpen van de les. Door gebruik te maken van ons oefenmateriaal in combinatie met oefenstof van school maak je op een eenvoudige manier oefeningen samen met je professionele bijlesleraar. Daarnaast maken onze docenten gebruik van een online digibord, die de docent via beeldscherm deelt met de leerling. Net als bij een bijles op locatie, werken jullie aan de samen opgestelde leerdoelen. 

Afsluiten

Voor je het weet is de bijles weer voorbij. Je klapt je laptop dicht en legt je boeken weg. Je bent al thuis, dus kunt direct iets anders oppakken. Nu is het tijd om uit te rusten, te eten of met vrienden af te spreken.