Ga naar de inhoud

Bijles Levensbeschouwing

Heb je moeite met Levensbeschouwing of loop je achter op de lesstof? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van De Bijlesgroep betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert.

De Bijlesgroep biedt bijles Levensbeschouwing aan, zowel online als aan huis. Bij De Bijlesgroep is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt.

Bijlessen kunnen je helpen om de lesstof van Levensbeschouwing beter te begrijpen en te verwerken. Ook kun je vragen stellen aan je vaste docent als je iets nog niet helemaal snapt. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen. Door het benadrukken van de sterke punten en samen te werken aan verbeterpunten krijg je je zelfvertrouwen terug, waardoor je beter presteert.

  1. Je krijgt duidelijke uitleg waardoor je de lesstof beter begrijpt.
  2. Samen werken we achterstanden weg, waardoor je weer helemaal bij bent met de rest van de klas.
  3. Geen stress, we werken op jouw tempo.
  4. Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  5. Krijg meer grip op de stof.

Meld je vandaag nog aan! Aan de hand van een vrijblijvend intakegesprek met jou en jouw ouder(s)/verzorger(s) bespreken wij hoe we jou het beste kunnen helpen. We plannen dan meteen een eerste bijles in, zodat jij direct een goede start kan maken.

Iedere leerling is anders, dus ieder plan van aanpak is anders. Dat betekent dat een klasgenoot bijvoorbeeld wekelijks heel intensief bijles Levensbeschouwing nodig heeft, terwijl jij aan twee uur genoeg hebt. De bijlesuren volg je na schooltijd en voor een of meerdere dagen. Dat is dus allemaal afhankelijk van jouw behoefte en planning. Dat bepaal je helemaal zelf!

De Bijlesgroep heeft hele goede docenten Levensbeschouwing. Ze kunnen de stof echt goed uitleggen en werken met jou naar jouw persoonlijke doel toe! Je leert en werkt uit je eigen boeken, dus vergeet niet om die klaar te leggen.