Ga naar de inhoud

Bijles op het VWO

Het VWO kan lastig zijn: leerlingen krijgen te maken met een hoog aantal vakken op een behoorlijk niveau. Het is logisch dat niet elk vak iedereen ligt. Toch is het, om op het VWO te blijven, van groot belang dat de gemiddelde cijfers bij lastige vakken op peil blijven. Bijles op VWO niveau ondersteunt leerlingen bij het behalen van voldoendes. Ook bij lastige vakken! Ben je benieuwd naar de voordelen van bijles op VWO niveau? Lees dan verder.

Begrijpen van lastige vakken 
Op het VWO volgen leerlingen, vooral in de onderbouw, een hoog aantal vakken. Niet iedereen heeft dezelfde talenten, waardoor sommige vakken een leerling simpelweg niet zullen liggen. Dit betekent niet dat de leerling het niet kan! Soms is er simpelweg extra, persoonlijke ondersteuning nodig om de leerling de lesstof te laten begrijpen. Dit kan met bijles op VWO niveau: De bijlesleraar focust zich enkel op 1 leerling en beantwoordt zijn of haar persoonlijke vragen. Door middel van persoonlijke aandacht zien wij vele VWO leerlingen weer tot bloei komen.

Leren plannen
Veel leerlingen hebben moeite met plannen. Door een slechte planning kunnen cijfers laag uitvallen. Dit betekent niet dat de leerling niet de potentie heeft om de lesstof te begrijpen. In sommige gevallen ziet de student door de bomen het bos niet meer, waardoor hij of zij te laat start met leren. Het gevolg is dat de lesstof niet goed binnenkomt en de leerling laag scoort. Een bijlesleraar ondersteunt VWO leerlingen met planning en organisatie. Door middel van persoonlijke aandacht, ondersteunt de leraar de leerling met het maken van een planning die overzichtelijk is voor de student. Een goede planning, is het halve werk!

Bijles voor VWO leerlingen bij de Bijlesgroep

De Bijlesgroep heeft een groot netwerk aan bijlesleraren (VWO), die klaar staan om nieuwe studenten te begeleiden! Meer weten over onze diensten? Klik dan hier.