Ga naar de inhoud

Heb je moeite met een schoolvak of loop je achter op de lesstof? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Volg nu bijles in Bloemendaal, zodat jouw zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert.

De Bijlesgroep biedt bijles aan in Bloemendaal. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt.

Bijlessen kunnen je helpen om de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Ook kun je vragen stellen aan je vaste begeleider als je iets nog niet helemaal snapt. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen. Door het benadrukken van de sterke punten en samen te werken aan verbeterpunten krijg je je zelfvertrouwen terug, waardoor je beter presteert.

  • Je krijgt duidelijke uitleg waardoor je de lesstof beter begrijpt.
  • Samen werken we achterstanden weg, waardoor je weer helemaal bij bent met de rest van de klas.
  • Geen stress, we werken op jouw tempo.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Krijg meer grip op de stof.

Van Wiskunde tot Duits

Onze docenten zijn gespecialiseerd in een aantal vakken. Zo hebben we altijd wel iemand die jou kan helpen.

Makkelijk contact

Communiceer makkelijk en snel met jouw bijlesdocent. Deel al je bestanden en vragen eenvoudig via Whatsapp.

Krijg les van ervaren docenten

Onze docenten volgen nu zelf de middelbare school of doen een HBO/WO-studie.

Kan je kind niet goed meekomen met de klas? Wordt het examenjaar een enorme uitdaging? Voor bijles in Bloemendaal bij De Bijlesgroep zit je helemaal goed! Een opgelopen achterstand is moeilijk zelf weg te werken. Gelukkig is je kind snel weer bij met onze intensieve 1-op-1-bijles, die we zowel online als aan huis geven. Iedere week verkleinen we de achterstand met een persoonlijke docent. Binnen de kortste keren doet je kind weer mee in de klas.

Examenstress veroorzaakt frustraties in het hele gezin. Is het eindexamen in zicht en heeft je kind een achterstand in Nederlands of wiskunde? Wacht niet langer en pak het probleem aan. De Bijlesgroep schiet te hulp.

Onze bijlesdocent brengt rust en structuur. Samen met je zoon of dochter maakt de docent een planning om naar de examens toe te werken. Alleen al dit steuntje in de rug geeft meer vertrouwen. De docent legt de vraagstukken van het lastige vak helder aan je kind uit. En door de gestructureerde aanpak van de examenvoorbereiding neemt hun kennis van dat lastige vak per week toe. Exit examenstress!

Bijlespakketten

– Bijles aan huis –

Starten

€25,-

1 les (60 min)

Aan de slag

€23,50

5 lessen (60 min)

Goed op weg

€22,-

10 lessen (60 min)

Lekker bezig

€21,-

15 lessen (60 min)

UItiem leren

€20,-

20 lessen (60 min)