Ga naar de inhoud
Sporten en leren – het kan bij HC Hockey.

Huiswerkbegeleiding op HC Hockey.

Kom jij ook maar moeilijk aan je schoolwerk toe? Heb je wel eens een training afgezegd omdat je het te druk had met school? Of wordt hockeyen en huiswerk maken steeds moeilijker te combineren?

In samenwerking met De Bijlesgroep bieden wij de perfecte oplossing: huiswerkbegeleiding direct op de sportclub. Vanaf nu kun je studeren en sporten onder één dak, bij HC Hockey. Ervaren en deskundige begeleiders helpen jou met je schoolwerk, zodat jij tijd overhoudt voor andere dingen.

Hoeveel kost het?

Onze begeleiding is op basis van een maandelijks opzegbaar abonnement. Geen inschrijfkosten of addertjes onder het gras!

Hoe werkt het?

Aanmelden

Via de website kan je de leerling eenvoudig aanmelden voor huiswerkbegeleiding. Je geeft aan met welke vakken de leerling moeite heeft en waar wij op moeten focussen. Ook kies je het abonnement dat het beste bij je past.

Telefonische intake

Binnen 24 uur neemt de vestigingsmanager telefonisch contact met je op om de hulpvraag van de leerling te bespreken. Tijdens deze telefonische intake kan je alle vragen stellen die je hebt en plannen we een kennismakingsgesprek in.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek komen de ouder(s)/verzorger(s) en de leerling naar de voorkeursvestiging. In dit gesprek bespreken we hoe de huiswerkbegeleiding werkt, wat er van de leerling verwacht wordt en wat de leerling van De Bijlesgroep kan verwachten. We maken dan meteen een plan van aanpak en bespreken een strategie, zodat we aan een doel kunnen werken.

Starten met huiswerkbegeleiding

Als we alles hebben besproken kan de leerling starten met huiswerkbegeleiding. Onze huiswerkbegeleiders bieden niet alleen hulp bij het maken van huiswerk maar zorgen ook voor actieve begeleiding. Dit houdt in dat we je leren hoe je effectief kunt plannen, samenvatten en de leerstof echt kunt begrijpen en onthouden. We stimuleren zelfstandig leren en denken, zodat je op de lange termijn meer zelfvertrouwen en betere studievaardigheden ontwikkelt.

Terugkoppeling

Na elke middag ontvang je een dagverslag. Hier staat precies in wat er met de leerling is behandeld – zo houden we de lijntjes kort. In jouw eigen online omgeving kan je het abonnement aanpassen, je kind afmelden en de betaling regelen.

Onze aanpak.

Bij De Bijlesgroep staat de leerling centraal. We beginnen met een intake om de specifieke behoeften en doelen vast te stellen. Vervolgens koppelen we je kind aan een van onze topbegeleiders die niet alleen expert is in de benodigde vakken, maar ook in het motiveren en begeleiden van leerlingen. Onze begeleiders werken met een op maat gemaakte aanpak, gericht op het verbeteren van studievaardigheden, het aanleren van effectieve leerstrategieën, en het bouwen aan zelfvertrouwen.

Online leerlingvolgsysteem.

Met toegang tot een uitgebreid online leerlingvolgsysteem, inclusief planningshulpmiddelen, zorgen we ervoor dat jouw kind gestructureerd en zelfstandig kan werken aan schoolopdrachten. We houden de voortgang nauwlettend in de gaten en onderhouden korte lijnen met zowel ouders als scholen.

Een middag huiswerkbegeleiding.

Bij De Bijlesgroep pakken we studievaardigheden aan met onze eigen methode, gericht op zelfstandig leren en zelfvertrouwen. In onze rustige studieomgeving krijgt jouw kind de steun die nodig is om motivatie te vergroten. We hanteren huisregels voor optimale concentratie. Tijdens de begeleiding kan je kind vragen stellen, overhoren we en checken we maakwerk voor begrip. Het werk gebeurt uit eigen schoolboeken. Via ons volgsysteem zie je precies de voortgang. Zo blijf je betrokken bij de studieontwikkeling van je kind.

Flexibele begeleiding bij HC Hockey.

We snappen dat de planning wekelijks kan veranderen. Sporten, een hobby of afspreken met vrienden is net zo belangrijk en draagt bij aan goede resultaten. We werken daarom met standaarddagen – als je een dag wil veranderen kan je dit aangeven aan de begeleiders. Als ouder kan je jouw kind afmelden via onze online omgeving (dit mogen ze niet zelf doen).

Studyspace

Altijd op de hoogte.

We houden je altijd op de hoogte van de voortgang! Dat heeft veel voordelen.

Lessamenvatting.

Na elke middag ontvang je een lessamenvatting. Zo weet je precies wat we gedaan hebben!

Aankomst- en vertrektijd.

We geven in de mail altijd de exacte aankomst- en vertrektijd door.

Studyplanner-app.

Als leerling krijg je jouw eigen plan-app. Check jouw statistieken en maak een planning!

Magister.

We maken een koppeling met Magister, zodat we altijd op de hoogte zijn van huiswerk, toetsen en cijfers.

Compleet

Huiswerkbegeleiding

Voor de basis- en middelbare school tot de vijfde klas.

Rustige werkplek
Dagplanning
Vragen stellen
Overhoren
Leren Leren
Plannen
Plan van aanpak
Voortgangsverslag
Lessamenvatting
Persoonlijk dossier
StudyGo Premium
Magister-koppeling
HOMi-app

Basis

Huiswerk Onder Toezicht

Voor de basis- en middelbare school tot de vijfde klas.

Rustige werkplek
Dagplanning
Vragen stellen
Overhoren
Leren Leren
Plannen
Plan van aanpak
Voortgangsverslag
Lessamenvatting
Persoonlijk dossier
StudyGo Premium
Magister-koppeling
HOMi-app