Ga naar de inhoud

Online bijles, of op locatie? De voor- en nadelen op een rij

De keuze tussen online bijles of bijles op locatie kan lastig zijn. In deze blog bespreken we de voor-en nadelen van online bijles en bijles op locatie, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. 

Online Bijles

Voordelen:
  • Flexibiliteit: Door online bijles te volgen, wordt zowel leerling als docent niet beperkt door afstand en reistijden. Hierdoor begin je met een simpele klik direct aan je bijles. Zo past een bijles makkelijker in je planning. 
  • Beschikbare docenten: De afstand tussen leerling en docent is bij online bijles onbelangrijk. Hierdoor zijn er voor online bijles veel meer bijlesdocenten beschikbaar. Hiermee omzeil je lange wachtrijen en kun je vrijwel direct starten met lessen.
Nadelen:
  • Goede wifi is noodzakelijk: Het spreekt voor zich, maar moet toch benoemd worden. Voor het volgen van online bijles heb je goede internetverbinding nodig. Kamp je met wifi problemen? Dan is bijles op locatie een betere optie. 

Bijles op locatie

Voordelen:
  • Makkelijk contact: Sommige mensen leggen makkelijker contact face-to-face, dan online. Dat kan! Als bijles op locatie beter bij je past, dan is dit een betere optie voor jou. Kies vooral wat goed bij je past. 
  • Geen extra kosten bij De Bijlesgroep: Waar vaak een hoger tarief wordt gevraagd voor bijles op locatie, is dit bij De Bijlesgroep niet het geval. Voor zowel bijles aan huis, of bij ons op locatie in Haarlem brengen wij geen extra kosten in rekening.
Nadelen: 
  • Flexibiliteit: Heb je de voordelen van online bijles gelezen? Precies deze voordelen, zijn de nadelen van bijles op locatie. Voor bijles aan huis, of op onze locaties in Haarlem lever je een stukje flexibiliteit en tijd in. Of je dit erg vindt, is aan jou.