Meteen naar de inhoud

Verdien ook geld met bijles geven

Geef les waar en wanneer je wilt. De Bijlesgroep zorgt voor de rest!

Alle voordelen

Hoge vergoeding

Flexibele tijden

Goed op je CV

Werk vanaf elke plek

Wij regelen de administratie

De Bijlesgroep is voornamelijk op zoek naar docenten voor het voortgezet onderwijs. Daarnaast is het ook mogelijk om onze jongste leerlingen van de basisschool te begeleiden. De Bijlesgroep zoekt docenten met minimaal een (voorbereidend) wetenschappelijke achtergrond, dus die voldoen aan minimaal één van de volgende punten:

  • Je zit op het vwo in de bovenbouw;
  • Je volgt een HBO- of universitaire studie;
  • Je hebt een HBO- of universitaire studie afgerond;

Pas jij bij ons team?
Solliciteer dan nu!

Wat verwachten wij van jou?

Je zit minimaal in 5 VWO en beheers je het schoolmateriaal tot jouw niveau. Je kunt goed uitleggen en je bent altijd flexibel, vriendelijk, zelfverzekerd en geduldig.

Hoe lang duurt het voordat ik bijles kan geven?

Na de sollicitatie ben je onderdeel van ons fantastische team. Er zijn elke dag meerdere aanmeldingen, dus de kans is groot dat je direct aan de slag kan! Dit hangt natuurlijk ook af van jouw flexibiliteit en beschikbaarheid.

Hoe zit het met de arbeidsomstandigheden?

Je bent niet in dienst van De Bijlesgroep. Er is dus geen arbeidsrelatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor belastingen. Wij regelen de rest! Van administratie tot facturatie, ons team regelt alles voor je.

Hoeveel ga ik verdienen?

Bij De Bijlesgroep verdien je tot wel 3x meer dan in de supermarkt! Dit hangt deels af van jouw ervaring en leeftijd. Solliciteer direct voor meer informatie.

Een kleine greep uit ons groeiende team