Meteen naar de inhoud

Vriendenvoordeel-actie

Heb jij ook een goede ervaring met De Bijlesgroep? En ken je iemand die onze hulp goed kan gebruiken? Speciaal voor jou hebben we nu een speciale actie!

Vriendenvoordeel-actie

Heb jij ook een goede ervaring met De Bijlesgroep? En ken je iemand die onze hulp goed kan gebruiken? Speciaal voor jou hebben we nu een speciale actie!

Hoe werkt het?

Vertel een vriend over De Bijlesgroep…

en ontvang beiden een beloning! Ken jij iemand die hulp nodig heeft? Als ze zich via jou aanmelden bij ons op de website, ontvangen jullie allebei een beloning! Het enige wat ze moeten doen is jouw naam invullen in het aanmeldformulier. De rest regelen wij.

Krijg een beloning van €30,-!

Dit bedrag wordt 50/50 verdeeld over jou en de nieuwe leerling. Deze korting is opstapelbaar en mag voor alle diensten van De Bijlesgroep worden gebruikt. Zo kun je het inzetten voor korting op een van onze pakketten voor bijles of huiswerkbegeleiding… Of gebruik het voor een training! Jij bepaalt.

Geef het in een keer uit of ga sparen…

Jij bepaalt wat er met jouw korting gebeurt! Zodra de nieuwe leerling een pakket heeft afgenomen, registreren wij de korting onder jouw naam. De nieuwe leerling mag het meteen gebruiken, bij het eerste pakket. Heb je al een pakket? Zet het dan de volgende keer in, of spaar het op!

Spelregels:

 1. De Vriendenvoordeel-actie is geldig t/m 31-12-2022. Voor die tijd moet de nieuwe leerling een pakket bij De Bijlesgroep hebben afgenomen!
 2. Om nieuwe leerlingen aan te brengen en in aanmerking te komen voor de beloning moet je zelf (een ouder/verzorger van) leerling zijn bij De Bijlesgroep.
 3. Het is natuurlijk niet mogelijk om jezelf aan te brengen als nieuwe leerling, ook niet als je een nieuw pakket afneemt. Je mag wel een ander kind, kennis, familie en vriend aanbrengen als nieuwe klant!
 4. De beloning die via de Vriendenvoordeel-actie wordt uitgekeerd bedraagt 30 euro in totaal. Dit bedrag wordt verdeeld (50-50) met de nieuwe leerling. Het is niet mogelijk om het bedrag op een andere manier te verdelen.
 5. De beloning kan worden verzilverd in de vorm van korting bij De Bijlesgroep. Deze korting is opstapelbaar!
 6. De beloning voor het aanbrengen van een nieuwe leerling geldt alléén als deze vooraf via de Vriendenvoordeel-actie is aangebracht. Dan weten wij namelijk vooraf dat jij en de nieuwe leerling van de actie gebruik wilt maken. Het is dus belangrijk dat de nieuwe leerling bij aanmelding jouw naam invult in het formulier! De beloning wordt namelijk niet toegekend als jouw nieuwe leerling niet jouw naam heeft ingevuld bij het aanmeldformulier.
 7. Je bent natuurlijk zelf inhoudelijk verantwoordelijk voor de uitingen waarmee je jouw vrienden wijst op één van onze diensten. Voor bijvoorbeeld schuttingtaal en beledigingen zul je jezelf moeten verantwoorden. Hiervoor accepteren wij geen verantwoordelijkheid.
 8. De Bijlesgroep behoudt zich het recht voor de looptijd en invulling van de actie te wijzigen en de actie tussentijds stop te zetten. Wijzigingen in de actie worden kenbaar gemaakt op onze website.
 9. Medewerkers van De Bijlesgroep zijn uitgesloten van deelname.
 10. Om aan deze actie deel te nemen moet je in Nederland wonen en een Nederlands paspoort hebben.
 11. Op deze actie is zoals gebruikelijk de Europese en Nederlandse regelgeving van toepassing.