Ga naar de inhoud

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen over De Bijlesgroep, onze dienstverlening en de facturatie. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je altijd terecht bij één van onze medewerkers, zij helpen je graag verder. Bel naar 085 – 0041 456 of stuur een e-mail naar info@debijlesgroep.nl.

Moet ik een minimum aantal lessen boeken?

Nee, je bepaalt altijd zelf wanneer en hoeveel bijles je neemt. Stoppen kan dus op elk moment.

Hoe boek ik direct een bijlesdocent?

Hier bekijk je al onze docenten. Wij staan graag voor je klaar. We zijn te bereiken via alle genoemde kanalen op de contact-pagina. Je kan een gratis intake aanvragen via het aanmeldformulier!

Wanneer vinden de bijlessen plaats?

De bijles kan op elk gewenst moment plaatsvinden, zolang de docent hiermee akkoord gaat. Samen met de docent plan jij de perfecte datum en tijd!

Zit ik vast aan de bijles?

Bij De Bijlesgroep kan je gewoon een losse bijles boeken en kan je stoppen wanneer dat gewenst is.

Hoe boek ik een online bijles?

De eerste afspraak plannen we telefonisch, via Whatsapp of email. Vervolgens kan je in overleg met de docent een nieuwe afspraak inplannen of contact opnemen via de website! Wij zijn doordeweeks de hele dag bereikbaar tussen 09:00 en 21:00 en in het weekend tussen 10:00 en 21:00.

Hoe boek ik een bijles aan huis?

Dit kan door het formulier in te vullen op de website. Wij nemen dan contact met je op om de juiste docent voor jou te vinden. Daarnaast kan je ons ook bereiken via onze andere kanalen, die je kan vinden op onze contact-pagina.

Wat is mijn rol als ouder?

Je bepaalt als ouder zelf je rol. Het is verstandig om vooraf af te spreken welke verantwoordelijkheden bij de docent en welke bij de ouders liggen. Bij wie ligt het initiatief om bijles in te plannen? Kan de bijlesdocent extra huiswerk meegeven? Controleert de bijlesdocent ook het huiswerk van school?

Op welke niveaus geeft De Bijlesgroep les?

Alle jaarlagen, van de basisschool tot de middelbare school!

In welke vakken geeft De Bijlesgroep les?

Alle vakken van de basisschool en middelbare school.

Bieden jullie nog meer diensten aan, naast bijles?

Jazeker! Naast bijles bieden wij ook huiswerkbegeleiding en trainingen aan voor de middelbare school. Daarnaast bieden wij ook hulp bij de entreetoets en de centrale eindtoets (de cito toets) voor basisscholieren.

In welke steden geven jullie bijles aan huis?

De Bijlesgroep is gevestigd in een groot deel van Nederland. Veel van onze docenten studeren in verschillende steden door heel Nederland. Woon jij in de buurt van een stad? Grote kans dat wij jou op korte termijn van een goede docent kunnen voorzien! Woon je te ver weg voor bijles aan huis? Onze docenten zijn ook gespecialiseerd in online bijles.

Wat is het verschil tussen bijles en huiswerkbegeleiding?

Bij bijles ligt de nadruk altijd op de inhoud van het vak. Je wordt individueel geholpen met het begrijpen en toepassen van de stof. Bij huiswerkbegeleiding ligt de nadruk voornamelijk op het leren leren en plannen. Afhankelijk van de wensen van de leerling kan tijdens huiswerkbegeleiding echter ook gewoon vakinhoudelijk geholpen worden.

Hoe ben ik verzekerd van een goede bijlesdocent?

De Bijlesgroep heeft door een strenge en nauwkeurige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Indien de docent niet voldeed aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les! Zodoende verzekeren wij onze leerlingen van de beste bijles. De voorwaarden voor het niet voldoen aan onze kwaliteitseisen staan in de algemene voorwaarden.

Wat zijn de kosten?

Alle tarieven vind je hier. De kosten van een bijles hangen dus af van het type bijles (online of aan huis).

Is het goedkoper als meerdere leerlingen tegelijk bijles nemen bij 1 docent?

Ja! De Bijlesgroep rekent een tarief per docent per uur. Dus als bijvoorbeeld 2 leerlingen tegelijk bijles volgen dan heb je 50% korting. 1 leerling dient de bijles te boeken en vervolgens regel je onderling dat de andere leerling zijn/haar deel betaalt.

Betaal ik reis- of inschrijfkosten?

Je betaalt geen inschrijfkosten. Indien de docent binnen 4 km woont, rekent De Bijlesgroep geen reiskosten. Buiten deze 4 km is het gebruikelijk om de kosten per kilometer te vergoeden. Dit gaat uiteraard in goed overleg: op deze manier heb je meer kans om de docent te vinden die het best bij jou past. Bij online bijles betaal je natuurlijk geen reiskosten.

Hoe en wanneer betaal ik?

De Bijlesgroep accepteert meerdere vormen van betaling. Zo kun je direct via de website betalen, of via een betaallink via Whatsapp! De Bijlesgroep accepteert geen contant geld.

Mag ik een pakket tussentijds opzeggen?

Nee. Als je een pakket hebt afgenomen, heb je betaald voor een aantal lessen. Dit tegoed mag wel worden overgedragen aan iemand anders op hetzelfde adres!

Mag ik ook betalen via een betaalverzoekje?

Ja! Overmaken op onze rekening, betalen via de website of via een betaalverzoekje is allemaal mogelijk. Vraag hier eventjes naar tijdens de bijles, de docent zal je doorverwijzen naar de klantenservice.

Wat als ik niet tevreden ben over de bijlesdocent?

De Bijlesgroep heeft door een strenge en nauwkeurige selectie groot vertrouwen in haar docenten. Indien de docent niet voldeed aan onze kwaliteitseisen, dan betalen wij deze les! Zodoende verzekeren wij onze leerlingen van de beste bijles. De voorwaarden voor het niet voldoen aan onze kwaliteitseisen staan in de algemene voorwaarden.

Wat doet De Bijlesgroep met mijn gegevens?

De Bijlesgroep gebruikt je gegevens alleen voor doeleinden die direct met onze dienstverlening te maken hebben.

Wordt de bijles altijd bij de leerling thuis gegeven?

Nee, ondanks dat het wel gebruikelijk is, kan een bijles op een andere locatie gegeven worden indien de docent hiermee akkoord gaat. Een school, universiteit of bij de docent thuis zijn denkbare alternatieven. Tevens kan de bijles, indien gewenst, online plaatsvinden.

Moet ik mij afmelden als ik geen bijles meer wil?

Nee, je zit bij De Bijlesgroep nergens aan vast. Wil je stoppen? Laat dat even weten, dan regelen wij alles!

Voor wie is De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep biedt begeleiding aan alle leerlingen uit het voortgezet onderwijs: vmbo, havo, vwo en gymnasium. Van brugklas tot en met examenjaar. Daarnaast begeleiden we ook leerlingen op de basisschool.

Welke diensten biedt De Bijlesgroep?

Je kunt bij ons terecht voor:
– Bijles aan huis
– Online bijles
– Huiswerkbegeleiding
– Examenbegeleiding
– CITO-training
– Rekenschool
– Zomerschool
– Basisschoolbegeleiding
– CAE-training
– Leren leren-training

Ben je op zoek naar een andere vorm van ondersteuning? We denken graag met je mee! Neem contact op met de klantenservice via 085-0041456 of info@debijlesgroep.nl, dan bespreken we alles in een persoonlijk gesprek.

Waar vind ik De Bijlesgroep?

De Bijlesgroep is gevestigd in Haarlem. Tóch kun je ons vinden door het hele land – we bieden online bijles aan en indien mogelijk zijn er ook docenten voor bijles aan huis! Neem contact op voor alle mogelijkheden. Klik hier om je direct aan te melden.

Wat zijn de openingstijden?

Cool Description