Meteen naar de inhoud
Mehmed Basatemur
13. Januari, 2022.
Krijnen & Nooij
12. Januari, 2022.
Wij zijn ontzettend tevreden en blij over hoe David dit bedrijf runt. Hij is goed te bereiken, ontzettend beleeft en hulpvaardig. Checkt of we tevreden zijn over de leraar en past zijn geleverde diensten aan op onze wensen. Wij hebben Wolf als bijles leraar engels. Wat een ontzettende vriendelijke beleefde jongen. Weet heel goed waar hij mee bezig is. Kan puber brein motiveren om meer aan engels te doen. Hij speelt heel goed in op de behoefte van onze dochter. Alles gaat in overleg. Nog belangrijk te noemen is dat Wolf en David zich goed aan de gemaakte afspraken houden. Kortom wij raden de Bijlesgroep van harte aan.
Cemile Atik-Babur
12. Januari, 2022.
Jan Fluitjes
15. November, 2021.
Ik heb voor mijn kleinzoon een paar lessen bij dit bedrijf gekocht. Hij zegt dat hij er veel aan heeft gehad
Wolf Mestrom
6. November, 2021.
Ellen Faas
3. November, 2021.
Het contact met David die alles coördineert is helder, vlot en vriendelijk. Ook met Wolf, die onze dochter bijles geeft in Natuurkunde en Wiskunde (H4). De eerste bijles was de dag voorafgaand aan een toets met direct resultaat. Wij zijn heel blij met De Bijlesgroep. Handig zijn ook de pakketten die ze aanbieden en de betaalinks die je ontvangt. Gewoon goed geregeld.
Mainor Bolanos
27. Oktober, 2021.
Zerrin Sigi
26. Oktober, 2021.
Mijn zoon had met spoed hulp nodig voor zijn Nederlands toets die de volgende dag afgenomen zou worden. 18.00 gebeld en er werd gelijk iemand voor hem geregeld om 19.50. Docent Wolf heeft mijn zoontje enorm goed geholpen. Professioneel en heeft geduld. Nogmaals dank voor jullie hulp đŸ™‚ Grt, ZERRIN
Diederik ten Wolde
26. Oktober, 2021.