Ga naar de inhoud
Twee locaties in Haarlem!

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding
in Haarlem

Meld je nu aan en start dezelfde week nog!

De Bijlesgroep biedt, in samenwerking met Spijkermebij, huiswerkbegeleiding aan in Haarlem. Tijdens de huiswerkbegeleiding worden leerlingen door enthousiaste docenten begeleid met hun maak- en leerwerk. Alles gaat aan de hand van een planning. Leerlingen kunnen overhoord worden, vragen stellen en oefenen voor hun toetsen. Iedereen heeft een eigen werkplek, zonder afleiding van anderen.

De leerlingen worden niet alleen geholpen bij het maken van huiswerk, maar worden ook geholpen met een dagelijkse leer- en huiswerkplanning! Leerlingen kunnen hier van maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur gebruik van maken.

De Bijlesgroep biedt, in samenwerking met Spijkermebij, huiswerkbegeleiding aan in Haarlem. Tijdens de huiswerkbegeleiding worden leerlingen door enthousiaste docenten begeleid met hun maak- en leerwerk. Alles gaat aan de hand van een planning. Leerlingen kunnen overhoord worden, vragen stellen en oefenen voor hun toetsen. Iedereen heeft een eigen werkplek, zonder afleiding van anderen. De leerlingen worden niet alleen geholpen bij het maken van huiswerk, maar worden ook geholpen met een dagelijkse leer- en huiswerkplanning! Leerlingen kunnen hier van maandag tot en met vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur gebruik van maken.

Brand Image
Brand Image

Huiswerkbegeleiding

Intensieve begeleiding waarbij de middag verloopt volgens een vaste structuur. Bij binnenkomst wordt de dagplanning gemaakt. Er wordt vooruitgekeken naar wat komen gaat en jouw resultaten worden geëvalueerd. Je gaat aan de slag, kan gericht om hulp vragen, wordt overhoord of kan samen met de studiebegeleider het gemaakte werk nakijken. Wanneer jouw dagplanning is afgerond sluit de studiebegeleider de dag af. De studiebegeleider mailt jouw ouders de gemaakte afspraken. Jij kan de planning zien in jouw persoonlijke app!

Huiswerk Onder Toezicht

Je kent het vast wel. Je weet precies wat je moet doen, maar thuis kom je niet aan jouw werk toe. Het is nét te moeilijk om zelf verder te gaan, daarom loop je vast. Voor jou hebben we Huiswerk Onder Toezicht! HOT is een rustige werkplek waar je zelfstandig aan de slag gaat met jouw leer- en maakwerk. Natuurlijk zijn de studiebegeleiders in de buurt om je op weg te helpen, maar in de basis werk je zelfstandig. HOT is een mooie aanvulling op de reguliere huiswerkbegeleiding.

Zelfwerkplekken

Heb je thuis geen fijne werkplek? Of is de Playstation tijdens het leren wel heel aantrekkelijk? Kom dan lekker werken bij een van onze rustige zelfwerkplekken! Start jouw middag met limonade, koffie of thee en ga aan de slag. Je mag gebruik maken van alle leermaterialen, de WiFi en andere handige spullen. Alles om het leren en werken voor jou zo makkelijk mogelijk te maken! Onze zelfwerkplekken zijn een goede combinatie met huiswerkbegeleiding of HOT. Zo ga je toch aan de slag, maar heb je niet elke dag intensieve begeleiding.

Onze locaties

Generaal Cronjéstraat 117

Haarlem, 2021JE

Planetenlaan 5

Haarlem, 2024EN

Betaalbaar

Hoe vaker je komt, hoe minder je per middag betaalt. De goedkoopste in Haarlem, met de beste kwaliteit.

Persoonlijke aandacht

Iedere leerling is anders. Wij bieden maatwerk en kijken hoe jij het beste leert.

Geen afleiding

Werk in een rustige ruimte zonder afleiding aan jouw schoolwerk. Zo heb jij de rest van de avond alle tijd om iets leuks te doen!

Inclusief leerlingvolgsysteem!

Telefoons zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het onderwijs digitaliseert ook. Elke school maakt inmiddels gebruik van een online leerlingvolgsysteem. Ook de professionele, moderne huiswerkinstituten blijven hierin niet achter. De Bijlesgroep maakt gebruik van het online leerlingvolgsysteem HOMi, een van de meest succesvolle pakketten op de Nederlandse markt.

 HOMi logo rescale

De studiebegeleiders van De Bijlesgroep houden elke dag dat jouw kind bij ons werkt de aankomst- en vertrektijd bij, en registreren daarnaast het huiswerk en de aankomende toetsen. Het systeem wordt met name gebruikt voor het maken van een goede planning, zodat de leerling overzicht behoudt. Na elke middag huiswerkbegeleiding schrijven de studiebegeleiders een korte beoordeling van het gecontroleerde maakwerk of het overhoorde leerwerk. Ten slotte wordt een korte dagrapportage toegevoegd waarin de voortgang van de leerling wordt besproken. Zo worden jullie als ouders ook goed op de hoogte gehouden van de voortgang!

Als ouder kun je:

de actuele huiswerkplanning van jouw kind bekijken per dag/week
de aankomst- en vertrektijden van jouw kind opzoeken
beoordelingen per ingeplande taak lezen geschreven door de studiebegeleider
een korte rapportage lezen per dag dat uw kind bij ons gewerkt heeft

Als leerling kun je:

thuis, op school, of waar dan ook, je actuele planning bekijken via de HOMi-app
zelf je huis- en leerwerk inplannen via de app
overzichtelijk werken door de koppeling met Magister
Meest gekozenVoordeligst!
1 middag per week2 middagen per week3 middagen per week4 middagen per week5 middagen per week
Per maand€120,-€200,-€250,-€300,-€330,-
Per middag€30,-€25,-€20,83€18,75€16,50
Per uur*€7,50€6,25€5,21€4,69€4,12
*Maandelijks abonnement. Maandelijks opzegbaar. Berekening op basis van 4 uur per middag.
Extra middag huiswerkbegeleiding: €30,-

Meld je aan en start deze week al!

Meest gekozenVoordeligst!
1 middag per week2 middagen per week3 middagen per week4 middagen per week5 middagen per week
Per maand€80,-€150,-€210,-€250,-€280,-
Per middag€20,-€18,75€17,50€15,63€14,-
Per uur*€5,-€4,69€4,38€3,91€3,50
*Maandelijks abonnement. Maandelijks opzegbaar. Berekening op basis van 4 uur per middag.
Extra middag Huiswerk Onder Toezicht: €25,-