Meteen naar de inhoud
Laden Examentrainingen

« Alle Examentrainingen

Natuurkunde – VWO – Periode 3

13 mei @ 08:30 13:30

De 6 VWO natuurkunde examentraining is een intensieve, kortdurende training speciaal gemaakt voor scholieren die zich extra goed willen voorbereiden op het eindexamen. Tijdens de training wordt uitgebreid aandacht besteed aan de belangrijkste onderwerpen die op het examen aan bod komen. We bespreken de theorie en behandelen het met een paar klassikale voorbeeldopgaven. Daarna krijg jij de kans om zelfstandig met echte examenvragen te oefenen! We bespreken alle vragen goed na en zorgen ervoor dat jij het helemaal snapt. Onze ervaren trainers geven uitleg en helpen bij het oplossen van de vraagstukken. 

De examentraining is gericht op het vergroten van jouw zelfvertrouwen; we herhalen alle belangrijke stof en zorgen ervoor dat je op een efficiënte en leerzame manier voorbereid bent op het eindexamen. Meld je snel aan voor dé examentraining van Haarlem!

€55.00 (5 uur)

De Bijlesgroep – Trainer

Generaal Cronjéstraat 117, Haarlem

Generaal Cronjéstraat 117
Haarlem, Noord-Holland 2021JE Nederland
+ Google Maps
06-25250170

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Natuurkunde – VWO – Periode 3
(5 uur)
55.00
10 beschikbaar