Meteen naar de inhoud

De Bijlesgroep komt naar Bloemendaal! Doe mee aan ons marktonderzoek.

We hebben leuk nieuws: De Bijlesgroep heeft plannen om binnenkort een nieuwe locatie te openen in het prachtige Bloemendaal! Maar voordat we definitief onze deuren openen, horen we graag wat jij ervan vindt.

Waarom Bloemendaal?

We hebben gemerkt dat er een groeiende vraag is naar bijles en huiswerkbegeleiding in de omgeving. Met onze nieuwe locatie willen we graag tegemoetkomen aan de behoeften van de lokale gemeenschap en ervoor zorgen dat we vanaf het begin van volgend schooljaar leerlingen kunnen helpen. Na de succesvolle opening van twee vestigingen in Haarlem en een vestiging in Alkmaar, is het nu tijd voor de volgende stap.

We zijn op papier al volop bezig met het inrichten van onze nieuwe ruimte in het centrum van Bloemendaal, die een inspirerende leeromgeving zal bieden waar leerlingen zich op hun gemak voelen en optimaal kunnen werken aan school. Dit willen we doen in samenwerking met een aantal interessante partijen. Meer informatie daarover volgt later…

Help ons!

Maar voordat we de definitieve plannen maken, willen we graag jouw input! We horen graag of jij interesse hebt in deze uitbreiding. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan ons marktonderzoek. Door je -volledig vrijblijvend- aan te melden voor volgend schooljaar, help je ons om de best mogelijke ervaring te creëren voor leerlingen in Bloemendaal.

Ben jij geïnteresseerd in onze huiswerkbegeleiding? Wil je graag op de hoogte blijven van de opening van onze locatie in Bloemendaal? Meld je dan nu alvast aan via onderstaande link:

https://www.debijlesgroep.nl/intake/begeleiding/

Door je aan te melden, geef je ons waardevolle informatie waarmee we ons aanbod kunnen afstemmen op de behoeften van leerlingen in Bloemendaal. Bovendien ontvang je als een van de eersten updates over de opening van onze locatie en speciale aanbiedingen die we exclusief aan onze voorinschrijvers zullen aanbieden.

Actie – gratis maand huiswerkbegeleiding

– De eerste 5 aanmeldingen krijgen de eerste maand huiswerkbegeleiding gratis!
– De 10 aanmeldingen daarna krijgen 75% korting op de eerste maand huiswerkbegeleiding!
– De overige aanmeldingen krijgen 50% korting op de eerste maand huiswerkbegeleiding.

We zijn erg enthousiast over de uitbreiding naar Bloemendaal en kunnen niet wachten om in september 2023 te starten!

Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@debijlesgroep.nl.

Meer informatie over onze huiswerkbegeleiding vind je op deze pagina: https://www.debijlesgroep.nl/huiswerkbegeleiding/