Meteen naar de inhoud

50% HC Haarlem-korting op huiswerkbegeleiding

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang, en De Bijlesgroep is er klaar voor! Als officiële partner van HC Haarlem, bieden wij alle leden van de hockeyclub een geweldige kans om hun schoolprestaties naar een hoger niveau te tillen. Met onze speciale actie krijg je 50% korting op de eerste maand huiswerkbegeleiding!

🎯 Hockey en Huiswerkbegeleiding: Een Win-Win Combinatie

Bij De Bijlesgroep geloven we in het creëren van een stimulerende leeromgeving waarin scholieren niet alleen maar bezig zijn met school, maar ook tijd hebben voor hun buitenschoolse activiteiten, zoals hockeyen bij HC Haarlem. Met onze twee handige locaties, beide in de buurt van de hockeyclub, maken we het makkelijk voor leden om huiswerkbegeleiding in te passen in hun drukke schema.

📚 Samen een Plan voor Succes

Bij De Bijlesgroep gaan we verder dan alleen huiswerkbegeleiding; we bieden ook persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Onze ervaren begeleiders werken nauw samen met de leerlingen om hun individuele doelen en behoeften te begrijpen. Of het nu gaat om een specifiek vakgebied, studievaardigheden of het vergroten van zelfvertrouwen, we stellen een op maat gemaakt plan op voor een succesvol schooljaar.

🔎 De Details

  • De actie is geldig tot 20-07-2024, dus wees er snel bij!
  • Deze aanbieding is exclusief voor actieve leden van HC Haarlem.
  • Geldt alleen voor nieuwe klanten die nog niet eerder huiswerkbegeleiding bij ons hebben gevolgd.
  • Ook de (niet-hockeyende) broertjes en/of zusjes van HC Haarlem leden zijn welkom om van de korting te profiteren.

Laten we er samen een geweldig jaar van maken, zowel op school als op het hockeyveld! 💪💙